HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
oy oy yavrum canım filesim gettiiiii neyse kullanacak arkadaş off shopa baksın SONRA NEDEN EP ÇOĞALDI OYUNDA demesin BİDE DEPOYU kontrol etsin
ep çoğalmanın of shop ile ne alakası var adamları yanlış yönlendirme kökten çözüm EP KUPONU SATMAYIN başka bir sorun yok filesteoy oy yavrum canım filesim gettiiiii neyse kullanacak arkadaş off shopa baksın SONRA NEDEN EP ÇOĞALDI OYUNDA demesin BİDE DEPOYU kontrol etsin
canım benim ep kuponuyla alakalı bi durum yok sen eple market kur aynı anda da nesne marketten item al bakim ep azalıyormuep çoğalmanın of shop ile ne alakası var adamları yanlış yönlendirme kökten çözüm EP KUPONU SATMAYIN başka bir sorun yok fileste
Anca sorunlu halini warezlersin zaten bu files suanda benim daha once sorunlu warezledigim files fakat satışta olan files sorunsuz halidir.
Ornegin bu fileste suanda 5 saniye istiyor + core veriyor + offshop ep bugu ve item cogaltma mevcut ?
Ilgilenirmisiniz ? @admin @lanetadam
Ornegin bu fileste suanda 5 saniye istiyor + core veriyor + offshop ep bugu ve item cogaltma mevcut ?
Ilgilenirmisiniz ? @admin @lanetadam
Ayretten benim satisa koydugum fileste kristal zindan ve kral voba mapi var ücretli alinan senin warezlediginde varmi?
Vip sistemi var seninkinde varmi?
Guncel client sourcen bile yok.
Satisa konulan filesi warezledim diye gez ortalikda anca prim kasarsın boooş insan..
Vip sistemi var seninkinde varmi?
Guncel client sourcen bile yok.
Satisa konulan filesi warezledim diye gez ortalikda anca prim kasarsın boooş insan..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)