HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Resi oyun içi düzgün mü en son indirdiğimiz de ne item ne oyun içi hiç bişey yoktu silmişlerdi inşallah buda öyle değil
Files lisanslanmadığı için kullanılamıyor.
Bana ait olan bir forumdan konuları kopyalayıp kopyalayıp turkmmo da paylaşıp alıntı bile yazmayan izin almayan adamsın sen simdi gelmiş burdan yazıyorsun ki lisanslı ben sana bana ait olan siteden de yorum attım alıntı yaz ve bana yaz kurulum yapamadıysan ben yardımcı olurum sana die. çirkeflik yapma burda vede evet rikamt2 nin de src leri mevcut 2018 in başlarından beri mevcut rikamt2 nin ilk alt yapısı olan
100 defa kaldırılıp paylaşıldı yeter da![]()
prim için değil valla üçretli bölümüne bakarsan adam bu filesi 250 tl ye satmaya çalışıyor o yüzden paylaştım
evet az önce gördümprim için değil valla üçretli bölümüne bakarsan adam bu filesi 250 tl ye satmaya çalışıyor o yüzden paylaştım
Resi oyun içi düzgün mü en son indirdiğimiz de ne item ne oyun içi hiç bişey yoktu silmişlerdi inşallah buda öyle değil
en son indirdiğin ile aynı sen indir sonra bana yaz özelden pc ne bağlanıp sorunu 2 dk da çözeyim
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)