[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Garip problem :/

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan J O V A N
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 388

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhabalar, problemim şu. Yeni saç stilleri ekledim oyunuma ve bunlardan yana problem yok yalnız şundan yana var ki;

Bazı karakterlerin saçlarında önizlemeler düzelmiyor. icon.epk açıp hairden düzeltsem de onlar düzelmiyor. Ekstradan icon klasörünü silsem bile onlar gitmiyor.
Bazı karakterlerde düzgünce çalışıyor.

OvGAm3.jpg

Bazılarında ise kodları değiştirsem bile nafile ne değişiyor ne de siliniyor.
DYQ2py.jpg

Son düzenleme:
Çözüm
Merhabalar, problemim şu. Yeni saç stilleri ekledim oyunuma ve bunlardan yana problem yok yalnız şundan yana var ki;

Bazı karakterlerin saçlarında önizlemeler düzelmiyor. icon.epk açıp hairden düzeltsem de onlar düzelmiyor. Ekstradan icon klasörünü silsem bile onlar gitmiyor.
Bazı karakterlerde düzgünce çalışıyor.

OvGAm3.jpg

Bazılarında ise kodları değiştirsem bile nafile ne değişiyor ne de siliniyor.
DYQ2py.jpg
Gerçekden bilmiyorum
Yanlış hatırlamıyorsam itemlist.txt ETC yolları yazıyordu. Ordan bakarak bulabilirsin. Bazı packlar kendi içerisinde icon yolunu oluşturabiliyor. Bu durumda da senin saç iconların başka packın içine gizlenmiş oluyor.

Yanlış hatırlamıyorsam itemlist.txt ETC yolları yazıyordu. Ordan bakarak bulabilirsin. Bazı packlar kendi içerisinde icon yolunu oluşturabiliyor. Bu durumda da senin saç iconların başka packın içine gizlenmiş oluyor.

O envanterdeki icon yolu onda problem yok. Benim demek istediğim sorun hair.ddsleri ve sub dosyaları icon/hair/ bölümüne ekliyorum lakin belirli karakterlerin oluyor bazıların olmuyor. hair dosyasının tamamını silsem bile o bazı karakterlerdeki görüntüler gitmiyor ve değişmiyor.

Evet mevzuyu çözdüm, erkek savaşçı,ninja kız,sura erkek,şaman kız bunların hair ddsleri item packında değişiyor. Garip ve saçma bi olay.

O envanterdeki icon yolu onda problem yok. Benim demek istediğim sorun hair.ddsleri ve sub dosyaları icon/hair/ bölümüne ekliyorum lakin belirli karakterlerin oluyor bazıların olmuyor. hair dosyasının tamamını silsem bile o bazı karakterlerdeki görüntüler gitmiyor ve değişmiyor.
Olduğu için silsende kaybolmuyor. Çünkü saç stili iconu başka packın içinde. Oyun //ymirwork/... olarak gördüğü için her dosya her packta ufak bir klasör çalışmasıyla değiştirilebiliyor. Pack dosyanı atabiliyosan konuya ekler çözeyim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri