Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Game of Thrones resmî lisanslı oyunu (diyorlar)

• Konuyu başlatan Rynkas
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 6
  • Görüntüleme 986

Rynkas

Level 1
Üye
Konular
4
Online süresi
449s
Reaksiyon Skoru
11
Altın Konu
0
Başarım Puanı
40
TM Yaşı
10 Yıl 3 Ay 12 Gün
MmoLira
48
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

oxbR98.png

Selamlar,

Yukarıdaki görselde görebileceğiniz üzere, Game of Thrones lisanslı tarayıcı tabanlı oyununun yayınlandığını duydum. Oyunun yeni olduğunu oyuna girince fark edebiliyorsunuz, herkesin kalesi düşük seviye. Aşağıda oyuna dair diğer görselleri de vereceğim. Tarayıcı tabanlı bir oyuna göre arada karşılaşacağınız savaş sahnelerinin güzel olduğunu düşünüyorum.

Dürüst olmak gerekirse, bu tip birçok oyun bulabilirsiniz, ben daha önce Clash of Kings oynardım, bu da onun kısmen aynısı ama biraz daha gelişmişi diyebiliriz. Beni bu oyuna çeken kısım elbette "Game of Thrones" kısmı.

Şöyle bir kalemiz var;
Adsiz.png

Kalelerin seviyeleri var ben 2 günde 8. seviyeye gelebildim. Çok fazla uğramıyorum ama sarıyor meret. Bir ittifaka katılmanız başlangıçta yararınıza olabilir. Oyun haritası, Game of Thrones'un haritasının birebir aynısı. Benim şu anda bulunduğum ittifak Kuzey'de bulunmakta. "North"un bir kalesi var, bu kaleyi hangi ittifak kuşatıp alırsa kuzeyin lordu o ittifakın kralı ve kuzeyin yöneticisi de o ittifak oluyor. Her bölge için bu geçerli.

Kings Landing'i fetheden ittifakın lideri 7 krallığın kralı ve bu ittifakın oyuncuları da yine bu 7 krallığın yönetimine katkıda bulunan elemanlar oluyorlar. Oyun, kendisine benzeyen tiplerden farklı olmak üzere güzel bir senaryo ve mantık üzerine inşa edilmiş diyebiirim.

Bu tarz oyunlarla az çok içli dışlı olduğunuzu tahmin ederekten sizi doğrudan bağlantıya yönlendiriyorum. Oyundan bana mesaj atabilirsiniz, oyundaki takma adım: Ahileas

İyi oyunlar!

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Konu için teşekkürler,

Konu içindeki resimler görünmüyordu düzenledim. Birde forumda bu oyuna ait kategori var uygun kategoriye taşıdım :)
Paylaşım için teşekkürler.

Konu için teşekkürler,

Konu içindeki resimler görünmüyordu düzenledim. Birde forumda bu oyuna ait kategori var uygun kategoriye taşıdım :)

Paylaşım için teşekkür ederim.

Paylaşım için teşekkür ederim kardeşim, biraz oynadım pek sarmadı ama ileri ki zamanlar da tekrardan oynayacağım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri