Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
Hikaye Ekle

Merhabalar,

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rynkas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 670

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ben Ali, 19 yaşındayım, Ankara'da yaşıyorum, ekonomi bölümü öğrencisiyim. Bu tanışma alanı kategorisine girdiğimde baktım burada bile kendimizi tanıtmak için bir şablona uymamız gerekiyor. Enteresan. Sanırım şablonda aranan çoğu bilgiye cevap verdim bu ufak yazıyla.

Esasen forum hesabım 3 yıllık fakat işler güçler falan derken çok bakamıyordum. Tekrar uğramak istedim bir hesabımın olduğunu fark ettim, ben çoktan unutmuştum yoksa. Sizleri de tanımak isterim :)

Ben Ali, 19 yaşındayım, Ankara'da yaşıyorum, ekonomi bölümü öğrencisiyim. Bu tanışma alanı kategorisine girdiğimde baktım burada bile kendimizi tanıtmak için bir şablona uymamız gerekiyor. Enteresan. Sanırım şablonda aranan çoğu bilgiye cevap verdim bu ufak yazıyla.

Esasen forum hesabım 3 yıllık fakat işler güçler falan derken çok bakamıyordum. Tekrar uğramak istedim bir hesabımın olduğunu fark ettim, ben çoktan unutmuştum yoksa. Sizleri de tanımak isterim :)
Hos geldin, iyi vakit gecirmen dilegiyle :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri