- Konular
- 2,285
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 21h 15m
- Reaksiyon Skoru
- 1,452
- Altın Konu
- 3
- TM Yaşı
- 9 Yıl 2 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 347
- MmoLira
- 1,836
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Evet dostlar, bir oyun karakteri seçme bir de oyun evreni seçme şansınız olsa hangisi olurdu ve neden?
Karabüyü yeteneklerini fullemiş son level bir sura karakteri ile God of war evreninde olmak isterdim. Kratos tam bana saldıracakken bi açacaksın karanlık korumayı, karatos şokta tam o esnada bi çakacaksın küreyi buna o sersem haldeyken açacaksın ateşi bu gelmeye çalıştıkca yanacak. Ben de bu sayede kratosdan intikamımı almış olacağım .d
Karabüyü yeteneklerini fullemiş son level bir sura karakteri ile God of war evreninde olmak isterdim. Kratos tam bana saldıracakken bi açacaksın karanlık korumayı, karatos şokta tam o esnada bi çakacaksın küreyi buna o sersem haldeyken açacaksın ateşi bu gelmeye çalıştıkca yanacak. Ben de bu sayede kratosdan intikamımı almış olacağım .d
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Çift el kılıç kullanan bir savaşçı olarak The Elder Scrolls evreninde Skyrim'de yaşayan bir Nord olmak isterdim. Karanlık Tanrı'lara hizmet eden bir chaotic evil warrior olsam güzel olurdu. Bolag adına falan çalışmak
Evet dostlar, bir oyun karakteri seçme bir de oyun evreni seçme şansınız olsa hangisi olurdu ve neden?
Okurken gaza geldimFull skill, full simya, full itemli karabüyü ile thanos'a karşı savaşmak isterdim. Açacaksın karanlık korumayı thanos şokta, orada vuracaksın karanlık küreyi kafa bir milyon ardında açacaksın ateş hayaletini üzerime gelmeye çalıştıkça ateş hayaleti bunu yakacak o sırada thor gelecek. İkisi kapışırken aralarına girip basacaksın ateş vuruşu ikiside ölmüş
Yazarken çok eğlendim, sizin yazdığınıza da aşırı güldüm.![]()
NOT: Bu yorum hayal gücü kullanılarak yazılmıştır. Evde denemeyiniz![]()
bunu yaparken thanos'un gerçeklik taşını ufak bi ıhınmayla kullanıp seni sarımsaksız cacık yapma durumunuda göz önünde bulundur eldivensiz thanos olursa ha orda bi şans olabiliir.Okurken gaza geldimFull skill, full simya, full itemli karabüyü ile thanos'a karşı savaşmak isterdim. Açacaksın karanlık korumayı thanos şokta, orada vuracaksın karanlık küreyi kafa bir milyon ardında açacaksın ateş hayaletini üzerime gelmeye çalıştıkça ateş hayaleti bunu yakacak o sırada thor gelecek. İkisi kapışırken aralarına girip basacaksın ateş vuruşu ikiside ölmüş
Yazarken çok eğlendim, sizin yazdığınıza da aşırı güldüm.
Kendi seçimime gelirsek
Dante karakteriyle Morgot'a Karşı savaşmak isterdim verirdim küsküyü verirdüm küsküyü sonuç olarak paçavra olan ben olurdum :E
Çift el kılıç kullanan bir savaşçı olarak The Elder Scrolls evreninde Skyrim'de yaşayan bir Nord olmak isterdim. Karanlık Tanrı'lara hizmet eden bir chaotic evil warrior olsam güzel olurdu. Bolag adına falan çalışmak![]()
Yüce tanrıça olup şeytan kralı olan seni şamarlamak isterdim.
Wolfteam daki kurtla pvp de olmak değişik olabilirdi, Hp az fazla dayanamayız![]()
- Konular
- 255
- Çözüm
- 38
- Online süresi
- 2mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 3,016
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 279
- MmoLira
- 15,176
- DevLira
- 3
Okurken gaza geldim
Full skill, full simya, full itemli karabüyü ile thanos'a karşı savaşmak isterdim. Açacaksın karanlık korumayı thanos şokta, orada vuracaksın karanlık küreyi kafa bir milyon ardında açacaksın ateş hayaletini üzerime gelmeye çalıştıkça ateş hayaleti bunu yakacak o sırada thor gelecek. İkisi kapışırken aralarına girip basacaksın ateş vuruşu ikiside ölmüş 
NOT: Bu yorum hayal gücü kullanılarak yazılmıştır. Evde denemeyiniz
- Konular
- 66
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3d 9h
- Reaksiyon Skoru
- 2,157
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 283
- MmoLira
- 239
- DevLira
- 56
bunu yaparken thanos'un gerçeklik taşını ufak bi ıhınmayla kullanıp seni sarımsaksız cacık yapma durumunuda göz önünde bulundur eldivensiz thanos olursa ha orda bi şans olabiliir.Okurken gaza geldimFull skill, full simya, full itemli karabüyü ile thanos'a karşı savaşmak isterdim. Açacaksın karanlık korumayı thanos şokta, orada vuracaksın karanlık küreyi kafa bir milyon ardında açacaksın ateş hayaletini üzerime gelmeye çalıştıkça ateş hayaleti bunu yakacak o sırada thor gelecek. İkisi kapışırken aralarına girip basacaksın ateş vuruşu ikiside ölmüş
Kendi seçimime gelirsek
Dante karakteriyle Morgot'a Karşı savaşmak isterdim verirdim küsküyü verirdüm küsküyü sonuç olarak paçavra olan ben olurdum :E
- Konular
- 5,330
- Çözüm
- 54
- Online süresi
- 1mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 6,396
- Altın Konu
- 425
- Başarım Puanı
- 514
- MmoLira
- -2,509
- DevLira
- 0
Çift el kılıç kullanan bir savaşçı olarak The Elder Scrolls evreninde Skyrim'de yaşayan bir Nord olmak isterdim. Karanlık Tanrı'lara hizmet eden bir chaotic evil warrior olsam güzel olurdu. Bolag adına falan çalışmak 

- Konular
- 66
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3d 9h
- Reaksiyon Skoru
- 2,157
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 283
- MmoLira
- 239
- DevLira
- 56
Çift el kılıç kullanan bir savaşçı olarak The Elder Scrolls evreninde Skyrim'de yaşayan bir Nord olmak isterdim. Karanlık Tanrı'lara hizmet eden bir chaotic evil warrior olsam güzel olurdu. Bolag adına falan çalışmak![]()
Yüce tanrıça olup şeytan kralı olan seni şamarlamak isterdim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)