emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

OFFLİNE SHOP SATILMAYANLAR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan By3HaRFLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 475

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Offline shop sistemini 120li pencereye göre ayarladım pazar kurunca sorun yok ama . pazardaki itemleri alma şeçeneğine tıkladığımızda pencere 40 lık olarak geliyor ve resimdeki gibi oluyor nerede hata yapılmıs acaba ?

JZPaWE.png

Son düzenleme:
Çözüm
eğer ken kullanıyorsanız uiofflineshop.py'de class'ın çektiği uiscript py'sini bulun sonrasında width ve height ayarlarını yaptığınız zaman sorun düzelecektir. Muhtemel class ismi; OfflineShopGetBackWindow
Offline shop sistemini 120li pencereye göre ayarladım pazar kurunca sorun yok ama . pazardaki itemleri alma şeçeneğine tıkladığımızda pencere 40 lık olarak geliyor ve resimdeki gibi oluyor nerede hata yapılmıs acaba ?

JZPaWE.png
Sorun bu haliyle çözülebilir sanırım evet görüldüğü üzre python tabanlı sorununuz ;)
sorununuz slotlardan kaynaklanmamaktadır. Slotları büyütmek yerine board'ı düzeltmeyi deneyin işiniz orayla.
Eğer board'ı düzeltirseniz istediğiniz görüntüyü elde edeceksiniz. Eğer yapamaz iseniz Ö.M yoluyla skype'tan yardım alabilirsiniz.
Kolay gelsin.
İyi çalışmalar.

bu pencerenin script dosyasından kaynaklı bir sorun var. uiscript klasöründe bulunan bu pencereye ait python dosyasını atarsanız inceleyebilirim.

Title'ı Satılmamış Öğeler olan bir pencere göremedim. Locale_interface'de Satılmamış Öğeler'i arat. karşısında çıkan değeri uiscript'de bulup o dosyayı bana atman gerekir :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri