Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Acil Yardım Pvp serverini iyi bilen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TipsizFakir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 247

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaşlar merhaba ben bugün bir pvp server açtım oyunum gayet güzel herneyse
sorunuma geleyim oyunumun ana sitesinde oyuna kaydoluyorum ve oyunun web sitesine
girebiliyorum ama oyunu bilgisayarda açtığımda web sitesinde kayıt olduğum id ve şifreyi yazıyorum hesap weya
şifre yanlış diyor. sebebi neki bu arada sunucuma tiçket attım sorunu çözmeye çalışıyorlar ben yinede sağda solda sorayım istedim hata nerde nasıl kaynaklanıyor acaban ?

Çözüm
sorunuma geleyim oyunumun ana sitesinde oyuna kaydoluyorum ve oyunun web sitesine
girebiliyorum ama oyunu bilgisayarda açtığımda web sitesinde kayıt olduğum id ve şifreyi yazıyorum hesap weya
şifre yanlış diyor. sebebi neki bu arada sunucuma tiçket attım sorunu çözmeye çalışıyorlar ben yinede sağda solda sorayım istedim hata nerde nasıl kaynaklanıyor acaban ?
Hangi firma ve Web panelinin sistemi nedir ör. WMCP
Hangi firma ve Web panelinin sistemi nedir ör. WMCP

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri