HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
GM Arıyorum
Sunucu Adı : WeesLyMt2 -
Yaş Sınırlaması : 18+
İstediğiniz Günlük Online Süre : En az 1 saat
Aradığınız Özellikler : Serverim kendi emeğimle yaptığım bir filestir . Denemek amacıyla serverimi açtım . Maximum 15-20 Kişi getirebilcek kişi arıyorum .
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : myempires@outlook.com (e-posta, skype) ---- Özel Mesaj
Not : Mesleğimden dolayı ilgilenemiyorum son 2 haftadan beri biraz ilgilendim izindeyken . Yarından itibaren çalışmaya başlıcam tekrar . Yanıma hem arkadaş hem dost arıyorum anlıyağınız ilgilenen kim olursa İletişim bölümünden iletişim kursun ...
Sunucu Adı : WeesLyMt2 -
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
-
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Yaş Sınırlaması : 18+
İstediğiniz Günlük Online Süre : En az 1 saat
Aradığınız Özellikler : Serverim kendi emeğimle yaptığım bir filestir . Denemek amacıyla serverimi açtım . Maximum 15-20 Kişi getirebilcek kişi arıyorum .
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : myempires@outlook.com (e-posta, skype) ---- Özel Mesaj
Not : Mesleğimden dolayı ilgilenemiyorum son 2 haftadan beri biraz ilgilendim izindeyken . Yarından itibaren çalışmaya başlıcam tekrar . Yanıma hem arkadaş hem dost arıyorum anlıyağınız ilgilenen kim olursa İletişim bölümünden iletişim kursun ...
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)