Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

PUBG Mobile Ses Sorunu / Ses Gitmeme Mikrofon Problemi ve Çözümü

Metin2 Pvp GM

admin

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
GM
Konular
21,048
Çözüm
48
Online süresi
5mo 21d
Reaksiyon Skoru
20,153
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 9 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
854
MmoLira
3,786,911
DevLira
-3
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

PUBG Mobile ses sorunu çok fazla şikayet edilen bir konu. Özellikle karşı tarafa sesinin gitmediğinden şikayet eden pek çok oyuncu var. Oyun içi sesleri duyuyorsunuz, takım arkadaşlarınızı duyuyorsunuz ama sesinizi duyuramıyorsanız :2gamer:Bu sorunu önerilerimizi uygulayarak çözebilirsiniz. Özellikle Squad oynayan oyuncular için sesli sohbet çok önemli. Pek çok cihazda bu sorun güncellemelerle çözülse bile bazı cihazlarda hala sorun yaşanıyor. Ses sorunundan şikayet eden pubg mobile oyuncuları arasında emülatörle oynayanlar ise ilk sırada yer alıyor.

Pubg Mobile Mikrofon Sorunu Çözümü ( Emülatör Kullanıcıları )
Özellikle Windows 10 kullanan oyuncuların daha sık rastladığı sorunları çözmek için aşağıdaki adımları uygulayın.
1- Pubg mobile oynarken hangi emülatörü kullanıyorsanız yönetici olarak çalıştırın,
2- Emülatör içerisinde Pubg Mobile`ı açın,
3- Bilgisayarınızda tarih-saat kısmının yanındaki ses simgesine sağ tıklayıp ses ayarlarını aç seçeneğine tıklayın.
image.png

4- Açılan alanda alt kısımda "Uygulama birimi ve cihaz tercihleri" seçeneğine tıklayın
pubg-mobile-ses.jpg

5- Ayarları yukarıdaki şekilde değiştirin.
6- Kayıt aygıtlarını açtıktan sonra mikrofona sağ tıklayıp özellikler seçeneğine tıklayın.
7- Özel kullanım modu kısmında ki " Uygulamaların bu aygıtın öncelikli denetimini ele almasına izin ver" seçeneğine tıklayarak uygula butonuna tıklayın.
Screenshot_13.jpg

Pubg Mobile Mikrofonu Aktif Etmek
1- Alttaki ekran görüntüsünde gösterdiğimiz Ayarlar kısmına tıklayın, Ayarlar`da Ses seçeneğine gelin.
pubg-mobile-ayarlar.jpg

2- Mikrofon ses ayarlarınızın en yüksek seviyede olduğunu kontrol edin.
pubg-mobile-ses-ayarlari.jpg

3- Bu kontrolleri sağladıktan sonra oyuna girin ve sağ üst kısımdaki Sesli Sohbet ayarlarına girin. Buradaki Mikrofon ayarlarında Tümü ve Takım şeklindeki ayar kısmından arkadaşlarınızı duymanız için Takım kısmını seçmeniz gerekmektedir. Ardından Sesli sohbette ise Mikrofonu aktif hale getirin.

Yukarıdaki işlemler sorununuzu çözmediyse konu altından yazabilirsiniz

Ellerine sağlık abi. Teşekkürler paylaşım için.

S.a hocam nimo tv ile yayın açıyorum ses var oyunu başlattığım da ses gidiyor (mobile) söylediğin ayarların hepsi zati yapılı fakat oyun içerisinde iken oyun mik ini kapattığım da nime tv de ses var ama açtığım da yok yani şöyle konuşmak için muhakkak bi tarafı seçmeliyim ya oyun arkadaşlarım ya canlı yayın :)

Problemim çözülmedi.
Benim sesim karşıya gidiyo ama onların sesi bana gelmiyo ilk bi 20 saniye falan geliyo ondan sonra gelmiyo, onlar beni duyuyolar ben onları duymuyorum
Lütfen bu sorunun cevabını bilen varsa yardımcı olsun? Şimdiden Teşekkür ederim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri