- Konular
- 21,048
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,153
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,786,911
- DevLira
- -3
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
PUBG Mobile ses sorunu çok fazla şikayet edilen bir konu. Özellikle karşı tarafa sesinin gitmediğinden şikayet eden pek çok oyuncu var. Oyun içi sesleri duyuyorsunuz, takım arkadaşlarınızı duyuyorsunuz ama sesinizi duyuramıyorsanız
Bu sorunu önerilerimizi uygulayarak çözebilirsiniz. Özellikle Squad oynayan oyuncular için sesli sohbet çok önemli. Pek çok cihazda bu sorun güncellemelerle çözülse bile bazı cihazlarda hala sorun yaşanıyor. Ses sorunundan şikayet eden pubg mobile oyuncuları arasında emülatörle oynayanlar ise ilk sırada yer alıyor.
Pubg Mobile Mikrofon Sorunu Çözümü ( Emülatör Kullanıcıları )
Özellikle Windows 10 kullanan oyuncuların daha sık rastladığı sorunları çözmek için aşağıdaki adımları uygulayın.
1- Pubg mobile oynarken hangi emülatörü kullanıyorsanız yönetici olarak çalıştırın,
2- Emülatör içerisinde Pubg Mobile`ı açın,
3- Bilgisayarınızda tarih-saat kısmının yanındaki ses simgesine sağ tıklayıp ses ayarlarını aç seçeneğine tıklayın.
4- Açılan alanda alt kısımda "Uygulama birimi ve cihaz tercihleri" seçeneğine tıklayın
5- Ayarları yukarıdaki şekilde değiştirin.
6- Kayıt aygıtlarını açtıktan sonra mikrofona sağ tıklayıp özellikler seçeneğine tıklayın.
7- Özel kullanım modu kısmında ki " Uygulamaların bu aygıtın öncelikli denetimini ele almasına izin ver" seçeneğine tıklayarak uygula butonuna tıklayın.
Pubg Mobile Mikrofonu Aktif Etmek
1- Alttaki ekran görüntüsünde gösterdiğimiz Ayarlar kısmına tıklayın, Ayarlar`da Ses seçeneğine gelin.
2- Mikrofon ses ayarlarınızın en yüksek seviyede olduğunu kontrol edin.
3- Bu kontrolleri sağladıktan sonra oyuna girin ve sağ üst kısımdaki Sesli Sohbet ayarlarına girin. Buradaki Mikrofon ayarlarında Tümü ve Takım şeklindeki ayar kısmından arkadaşlarınızı duymanız için Takım kısmını seçmeniz gerekmektedir. Ardından Sesli sohbette ise Mikrofonu aktif hale getirin.
Yukarıdaki işlemler sorununuzu çözmediyse konu altından yazabilirsiniz
Bu sorunu önerilerimizi uygulayarak çözebilirsiniz. Özellikle Squad oynayan oyuncular için sesli sohbet çok önemli. Pek çok cihazda bu sorun güncellemelerle çözülse bile bazı cihazlarda hala sorun yaşanıyor. Ses sorunundan şikayet eden pubg mobile oyuncuları arasında emülatörle oynayanlar ise ilk sırada yer alıyor.Pubg Mobile Mikrofon Sorunu Çözümü ( Emülatör Kullanıcıları )
Özellikle Windows 10 kullanan oyuncuların daha sık rastladığı sorunları çözmek için aşağıdaki adımları uygulayın.
1- Pubg mobile oynarken hangi emülatörü kullanıyorsanız yönetici olarak çalıştırın,
2- Emülatör içerisinde Pubg Mobile`ı açın,
3- Bilgisayarınızda tarih-saat kısmının yanındaki ses simgesine sağ tıklayıp ses ayarlarını aç seçeneğine tıklayın.
4- Açılan alanda alt kısımda "Uygulama birimi ve cihaz tercihleri" seçeneğine tıklayın
5- Ayarları yukarıdaki şekilde değiştirin.
6- Kayıt aygıtlarını açtıktan sonra mikrofona sağ tıklayıp özellikler seçeneğine tıklayın.
7- Özel kullanım modu kısmında ki " Uygulamaların bu aygıtın öncelikli denetimini ele almasına izin ver" seçeneğine tıklayarak uygula butonuna tıklayın.
Pubg Mobile Mikrofonu Aktif Etmek
1- Alttaki ekran görüntüsünde gösterdiğimiz Ayarlar kısmına tıklayın, Ayarlar`da Ses seçeneğine gelin.
2- Mikrofon ses ayarlarınızın en yüksek seviyede olduğunu kontrol edin.
3- Bu kontrolleri sağladıktan sonra oyuna girin ve sağ üst kısımdaki Sesli Sohbet ayarlarına girin. Buradaki Mikrofon ayarlarında Tümü ve Takım şeklindeki ayar kısmından arkadaşlarınızı duymanız için Takım kısmını seçmeniz gerekmektedir. Ardından Sesli sohbette ise Mikrofonu aktif hale getirin.
Yukarıdaki işlemler sorununuzu çözmediyse konu altından yazabilirsiniz
- Konular
- 4,450
- Çözüm
- 60
- Online süresi
- 4mo 17d
- Reaksiyon Skoru
- 5,551
- Altın Konu
- 117
- Başarım Puanı
- 467
- MmoLira
- 3,671
- DevLira
- 7
Ellerine sağlık abi. Teşekkürler paylaşım için.
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 1 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 3
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Teşekkürler
- Konular
- 0
- Online süresi
- 2h 39m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 11 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 1
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
S.a hocam nimo tv ile yayın açıyorum ses var oyunu başlattığım da ses gidiyor (mobile) söylediğin ayarların hepsi zati yapılı fakat oyun içerisinde iken oyun mik ini kapattığım da nime tv de ses var ama açtığım da yok yani şöyle konuşmak için muhakkak bi tarafı seçmeliyim ya oyun arkadaşlarım ya canlı yayın 

- Konular
- 0
- Online süresi
- 3m 48s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 9 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 1
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Problemim çözülmedi.
Benim sesim karşıya gidiyo ama onların sesi bana gelmiyo ilk bi 20 saniye falan geliyo ondan sonra gelmiyo, onlar beni duyuyolar ben onları duymuyorum
Lütfen bu sorunun cevabını bilen varsa yardımcı olsun? Şimdiden Teşekkür ederim
Benim sesim karşıya gidiyo ama onların sesi bana gelmiyo ilk bi 20 saniye falan geliyo ondan sonra gelmiyo, onlar beni duyuyolar ben onları duymuyorum
Lütfen bu sorunun cevabını bilen varsa yardımcı olsun? Şimdiden Teşekkür ederim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)