Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
11 Haziran 2019 Güncellendi!
Balık botu ve cpu kısma eklendi.
Balık botunu kullanmak için 1,2,3 barlarına hamur yada solucan koyun ve start a basın.
Eğer bot kontrol bildirisi gelirse ve bot durursa yada buna benzer beklenmeyen durum olursa bot sonsuz bir döngüye girmemek için 45 saniye sonra kendini sıfırlayıp tekrar olta atmaya başlar.
Eğer oltayı 45 saniye geçmesine rağmen atmıyorsa denizin yanında değilsinizdir.
Cpu usage özelliğini kullanmak için min den max a doğru track bar'ı kaydırın.
Cpu usage ne işe yarar : directx fonksiyonlarını yavaşlatarak cpu kullanımını ciddi oranda düşürür.
Not : Cpu usage özelliği oyunun bağlantısına karışmaz yani kullanıldığında oyundan atma gibi sorunlar olmaz.
Yeni sürümden ekran görüntüleri
Eski kullanım videoları.
Yeni özellik hakkında bir video.
Eski video. Nasıl kullanılır.
Dikkat edilmesi gerekenler:
Oyunu tamamen açtıktan sonra hileden Start vermeden önce oyunda boşluk tuşuyla atak yaparak oyun ekranını hileye tanıtmayı unutmayın!
Hilenin açılması 1-2 dakika kadar sürebilir ve cpu hızınızla beraber bu hızda değişebilir.
(Zaten launcher için bir konu var ve ben sadece hileyi tanıtıyorum.)
İndirmek için bu konuya göz atmalısınız...
Hax4Metin2
Balık botu ve cpu kısma eklendi.
Balık botunu kullanmak için 1,2,3 barlarına hamur yada solucan koyun ve start a basın.
Eğer bot kontrol bildirisi gelirse ve bot durursa yada buna benzer beklenmeyen durum olursa bot sonsuz bir döngüye girmemek için 45 saniye sonra kendini sıfırlayıp tekrar olta atmaya başlar.
Eğer oltayı 45 saniye geçmesine rağmen atmıyorsa denizin yanında değilsinizdir.
Cpu usage özelliğini kullanmak için min den max a doğru track bar'ı kaydırın.
Cpu usage ne işe yarar : directx fonksiyonlarını yavaşlatarak cpu kullanımını ciddi oranda düşürür.
Not : Cpu usage özelliği oyunun bağlantısına karışmaz yani kullanıldığında oyundan atma gibi sorunlar olmaz.
Yeni sürümden ekran görüntüleri
Eski kullanım videoları.
Yeni özellik hakkında bir video.
Eski video. Nasıl kullanılır.
Dikkat edilmesi gerekenler:
Oyunu tamamen açtıktan sonra hileden Start vermeden önce oyunda boşluk tuşuyla atak yaparak oyun ekranını hileye tanıtmayı unutmayın!
Hilenin açılması 1-2 dakika kadar sürebilir ve cpu hızınızla beraber bu hızda değişebilir.
(Zaten launcher için bir konu var ve ben sadece hileyi tanıtıyorum.)
İndirmek için bu konuya göz atmalısınız...
Hax4Metin2
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
helal olsun kardeşim başarılarının devamını diliyorum senden çok ümitliyim senin daha üst yerlerde olman gerekiyor zamanla ilerleyeceksin inanıyorum ♥
Çalışıyor teşekkürler.
Şuan için hayır ama ileride bu durum değişebilir.oyundan atiginda otomatik girme yapilamazmi?
Şuan için hayır ama ileride bu durum değişebilir.oyundan atiginda otomatik girme yapilamazmi?
helal olsun kardeşim başarılarının devamını diliyorum senden çok ümitliyim senin daha üst yerlerde olman gerekiyor zamanla ilerleyeceksin inanıyorum ♥
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)