Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Metin2 VirtualBox server kurma hakk.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Batuhan Kara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 776

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhaba,

Daha öncesinde metin2 server kurmuşluğum vardı bilgisayarımda virtualpc ile ama şuan da kuramıyorum. Kuramama sebebim tamamen uygulamalar ile alakalı. Virtual PC’yi tekrardan indirdim ama kurulum yapamıyorum sisteminiz için uygun değil tarzı bir hata alıyorum. Aynı şekilde wmare programında da

Çözüm
Merhaba.
Hatanın virtual box ile alakalı olduğunu düşünerek şu düzenlemeyi söylemek istiyorum.
Virtual box üzerinden Ayarlar > Sistem > hızlandırma bölümündeki donanım sanallaştırmadaki tik'i kaldırıp denermisiniz.
Merhaba,

Daha öncesinde metin2 server kurmuşluğum vardı bilgisayarımda virtualpc ile ama şuan da kuramıyorum. Kuramama sebebim tamamen uygulamalar ile alakalı. Virtual PC’yi tekrardan indirdim ama kurulum yapamıyorum sisteminiz için uygun değil tarzı bir hata alıyorum. Aynı şekilde wmare programında da

Yanlış Yerde Konu
Açıkça Hatayı Belirtir Veya Resim Atarsanız Yardımcı Olayim, Sistem Bit Sorunu Olabilir Net Bir Hata Belirtin yada Resim

Merhaba.
Hatanın virtual box ile alakalı olduğunu düşünerek şu düzenlemeyi söylemek istiyorum.
Virtual box üzerinden Ayarlar > Sistem > hızlandırma bölümündeki donanım sanallaştırmadaki tik'i kaldırıp denermisiniz.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri