BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Source kuruyorum ama çalışmıyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan djxear123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 414
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba ben 0 dan files yapmaya başladım (ilk filesim) alt yapıyı ayarladım game mysql source falan kurdum fakat source de değişiklik yaptıgımda oyunda aktif olmuyor oyuna eklenmiyor. source build ediyorum başarılı şekilde tamamlanıyor reboot atıyorum oyuna giriyorum hiçbir özellik eklenmemiş birisi yardım edebilir mi lütfen 1 gündür bunu çözmeye çalışıyorum

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

/usr/src/_s3ll__src_server.git/Srcs/Server/game kisminda game isimli veyahutta game_15545(gibisinden sayili dosya olur onun adini game olarak değiştir) sonrada /usr/game/share/bin (genelde bu kisimda olur game ile değiş) db için ise /usr/src/_s3ll__src_server.git/Srcs/Server/db kisimdan oluşan dosyanin ismini db yap db ise ismini değiştirmeden /usr/game/share/bin (genelde bu kisimda olur db ile değiş) .
/usr/src/_s3ll__src_server.git/Srcs/Server/game kisminda game isimli veyahutta game_15545(gibisinden sayili dosya olur onun adini game olarak değiştir) sonrada /usr/game/share/bin (genelde bu kisimda olur game ile değiş) db için ise /usr/src/_s3ll__src_server.git/Srcs/Server/db kisimdan oluşan dosyanin ismini db yap db ise ismini değiştirmeden /usr/game/share/bin (genelde bu kisimda olur db ile değiş) .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri