NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Çalışmıyor Hax4Metin2 Launcher

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ayrıca eskimetin2 ve sg2global de hile çalışmıyor buda okuyana bilgi olsun

urielac bypassınız varmı vip üyelikte?

Bu arkadaşlar çok acayip ya. Tüm videolarını izledim diyebilirim.Kore hatunlarına özel ilgileri var. Dc de aktifler falan arkadaşlar baya hızlı bu konuda.Yalnız, pvp için insan 1 tane bedava bişi yapar be kardeşlerim.Sadece hızlı vurma bari yapında buraların kralı diyelim.TR de bile herşey bedava PVP de yürümek bile paralı. Sizi seviyorum kolay gelsin

Tüm videolarımızı izlediğinden emin misin? Çünkü sadece 1 videoda koreli hatun var ve o videoyu ekibin dışından bir arkadaş çekti.
Avc1 bahsettiğin özellik de dahil olmak üzere bir çok özelliği ücretsiz, koruma olan pserverlarda bypass gerekiyor bunun için de VIP olmanız gerekiyor. Onun dışında clientte koruma yoksa ve yeni açılan bir pserver değilse ücretsiz kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:
Ayrıca eskimetin2 ve sg2global de hile çalışmıyor buda okuyana bilgi olsun
urielac bypassınız varmı vip üyelikte?

urielac üzerinde çalışıyoruz şimdilik bypassımız yok, bildiğim kadarıyla eskimetin2 urielac kullanıyor o yüzden çalışmıyor olabilir. Sg2 de ise çalışıyor olması lazım. Videoyu doğru takip ettiğinden emin misin?

Sg2 de VIP olmanız gerekli ilk 2 hafta.

Son düzenleme:
urielac üzerinde çalışıyoruz şimdilik bypassımız yok, bildiğim kadarıyla eskimetin2 urielac kullanıyor o yüzden çalışmıyor olabilir. Sg2 de ise çalışıyor olması lazım. Videoyu doğru takip ettiğinden emin misin?

Sg2 de VIP olmanız gerekli ilk 2 hafta.

Selam, tekrar denediğimde f1sh botu çalıştırabildim.1 saat sonra ban yedim. Teşekkürler.
Zaten 2 kuruşluk pvp lerde hile kullanmak için 60 liraları isteyenlere güvenmek benim hatamdı.Eskiden 2 dll paylaşırlardı enjekte eder takılırdık.Şimdi sizin elinize kaldı sanırım.Ne dll paylaşan yok.Sizin de ücretsiz kısmınızla sadece hızlı yürünüyor zaten başka bi işe yaramıyor :D Balık botu ile de ban yiyiyosun.Nerden baksan güzel.

Kazanıyormusunuz bilmiyorum.Şahsi fikrim zerre haketmediğiniz üzerine.Umarım eski nesil dll paylaşırda şu yeni nesillerden bi kurtuluruz. Kolay gelsin iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri