ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 2
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Çalışmıyor Hax4Metin2 Launcher

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

@farukbatakan44 orada ona lamer demedim kendi üzerine alınmış. Düşünce özgürlüğünüz yok. Sadece "Tanınan Veya İşimi Gören Kişi Her Zaman Haklıdır." Düşüncesiyle dimdik yürümeye devam edin :)

Açık konuşursan yanlış anlaşılmazsın?

@farukbatakan44 orada ona lamer demedim kendi üzerine alınmış. Düşünce özgürlüğünüz yok. Sadece "Tanınan Veya İşimi Gören Kişi Her Zaman Haklıdır." Düşüncesiyle dimdik yürümeye devam edin :)
Kardeş gizem yaratma. ayrıca lamer konusunu nasılda anladın ben daha bir şey demeden?
Sanki konusuna yorum yaptığın adam değilde ben üstüme alınacağım bana mı lamer dedi diye saçma değil mi?

Kardeş gizem yaratma. ayrıca lamer konusunu nasılda anladın ben daha bir şey demeden?
Sanki konusuna yorum yaptığın adam değilde ben üstüme alınacağım bana mı lamer dedi diye saçma değil mi?
Açık konuşursan yanlış anlaşılmazsın?
Polemik yaratmak istemedim. Herkes anlayacağını anlamış. Çelişkiye düşmüşler. Tartışmaya da gerek yok. Virüs var, bildirdim bu kadar. Kodlardan olsun veya bypasstan olsun bildirdim zaten gereği neyse öyle kalır. Hemen bana " Anladığım kadarıyla siz veya bir arkadaşınız pserver sahibi ve bunun paylaşılması sizi rahatsız etti :) --- Antihilelerinizi geliştirmeniz dileğiyle, çünkü şuan bypasslaması çok kolay xD. " diyip sanki bypasladığı antihilenin geliştiricisiymişim gibi dalga geçmesi komik bir durum ve cevap vermeyip dahada havalara girmesine musade edemezdim. Yoksa giripte kötüleme niyetim yok. Dediğim gibi Polemik yaratmak istemedim. Kendileri polemik yaratma açbalarına girdi. Dahada yazmayacağım. Yazıp tartışma yaratmak istersen yazıp dursun. Hayırlı Forumlar Dilerim Herkese.

Konu sabite alınmışsa zaten yöneticiler tarafından virustotal sonucu vesaire incelenmiş ve bir sonuca varılmıştır. Buna itiraz edip ısrarla olmayan bir şey için şikayet etmeye çalışıyorsan ben senin burada kim olduğunu varsayabilirim.

Konu tarafimca detaylica incelenip herhangi bir tehlikeli durum bulunmamıştır. Daha fazla tartışma konusu yaratmayalim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri