Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Piyasada Tekrar < Elseria MT2 Açık pack ve Fulclient, Güncel game ve mysql.> 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Burak çok konuşuyor boş konuşuyor o files kastamonolu'nun allah'a şükürler sağlam bir item altyapısı yapmış ki bu yerlere geldi tabii ki benim suçum sayılır bu çocuğun bu filesi sahiplenmesi tamamen benim suçum zamanında adamdan sayıp filesi verip srcleri göstermem'le oldu bunlar çapraz çift çapraz olayını biz çıkardık çıkarmaz olaydık böyle trend olacağını nereden bilelim her neyse sağda solda filesi sahiplenip durmasın temiz srcleri buna uydurup açıksız şekilde paylaşırım belki'de ki büyük ihtimalle açık yoktur blöf yapıyor zaten :D

Burak çok konuşuyor boş konuşuyor o files kastamonolu'nun allah'a şükürler sağlam bir item altyapısı yapmış ki bu yerlere geldi tabii ki benim suçum sayılır bu çocuğun bu filesi sahiplenmesi tamamen benim suçum zamanında adamdan sayıp filesi verip srcleri göstermem'le oldu bunlar çapraz çift çapraz olayını biz çıkardık çıkarmaz olaydık böyle trend olacağını nereden bilelim her neyse sağda solda filesi sahiplenip durmasın temiz srcleri buna uydurup açıksız şekilde paylaşırım belki'de ki büyük ihtimalle açık yoktur blöf yapıyor zaten :D
ne filesmış arkadaş

ne filesmış arkadaş
Files çoh hoj.

3q233675wh3j.png

Şu konuşmalarımıza bi dikkat edelim arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 0, Misafir: 2)

Geri