Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Piyasada Tekrar < Elseria MT2 Açık pack ve Fulclient, Güncel game ve mysql.> 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

aynen filesi satışa sundum birazdan yöneticiler gerekeni yapacaktır kudurmayın daha fazla zaten açık olduğnu belirttim açanı kapatır bırakırım.
Satıştan önce paylaşılmış konu sıkıntı yok gereken yapılır. Ek olarak uslubun düzeltme devam et ha açan oldu çokta kapatamadın belideki konuşuyon :D

aynen filesi satışa sundum birazdan yöneticiler gerekeni yapacaktır kudurmayın daha fazla zaten açık olduğnu belirttim açanı kapatır bırakırım.
Ben tigresi açtığım zamanda kapatıcam diyordun elseria filesleri halen daha aynı muhabbeti yapıyorsun böyle yaparak kendini küçük duruma düşürüyorsun. Kripto2 konusunda gelince adam kendi isteği ile serveri kapattı ve sende bunun üzerinden prim yaptın merak etme her şeyin gerçek astarını biliyorum

Elseria ile açılan fileslerin kapanma durumu yoktur gönül rahatlığı ile herkes kullanabilir. İyi forumlar

Yaw beş para etmez filesin var onunla kaç yıldır geçiniyorsun sen neyin kafasını yaşıyorsun + filesi kullanan kripto2 serverini kapattım dahada açan olursa yine kapatacağım bilginiz olsun. oyunun açıldğını duyanlar kudurmuş yine
ah be manji bunu diyen sen misin. benim filesın srcsini uydurmak için milyonlarca kere uğraşan sen :D.

unutma çok yakında başka filesla geliyorum.

1 files yaptım hepiniz kullandınız 3 yıldır da kullanılıyor. önce bi teşekkür etmeyi öğret :d

ah be manji bunu diyen sen misin. benim filesın srcsini uydurmak için milyonlarca kere uğraşan sen :D.

unutma çok yakında başka filesla geliyorum.

1 files yaptım hepiniz kullandınız 3 yıldır da kullanılıyor. önce bi teşekkür etmeyi öğret :d
yaw oğlum senin yaptığın files ne olacak ki skypeden gratia filesi diye yalvardığın ssleri attırma bana buraya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 0, Misafir: 2)

Geri