Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Piyasada Tekrar < Elseria MT2 Açık pack ve Fulclient, Güncel game ve mysql.> 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

4 AYDIR KİMSEMİ YARDIM ETMEZ NERELERİ BUİLD ETMEM LAZIM ROOT KLASÖRÜNDE
Eğer oyun açılmıyorsa rootla ilgili olduğunu sanmıyorum ama bir zamanlar ben de hata alıyordum notepad++ eski sürümünü kullandıktan sonra düzeldi yeni sürümde türkçe karakterler sorun çıkarıyordu.

Konu paylaşılması tamamen herkesin güzel bir oyun yapısını sağlamaktı oyundan gerekli sistem zırh v.b çekilebilecek bir sürü köstüm v.s olması ve sizlerde çekip farklı fileslerde deneyin diyeydi ama duydum kadar insanlar ARKAMIZDAN sövüyormuş iyilik yap denize at misali benimkisi:D Neyse anna bacı sövenlere hiç birşey helal değildir.

İyi forumlar.

Konu kapana bilir. @XxZeMaHSeRxX < @Value3 < @JinxTheLux

Gereğiyle konu kapatıldı.

Konu tekrardan. Güncel. Görseller linki kırık en kısa sürede konuya dahil edeceğim.

Konu tekrardan aktif görseller güncelendi. İyi kulanımlar.

Tüm arkadaşlarımızın dikkatine. Client Builde hata alanlar sorunun çözümü bulunmuştur. Sorun çözümü @Tungа tarafında soru cevapta açılan bir konuda mevcut tarafımca şimdi denendi client build edildi. Ve oyuna sorunsuz giriş yapıldı. Konuya gitmek için tıkla.

dazyshield ile alakalı birşeyler kurulmuş. yazılmış fonksiyonlar call yapamamış. userinterface.cpp deki dazy ile alakalı şeyleri silerseniz build olur.

Çözüm konuyada eklenecektir.

Client Buıld Görsel;

Screenshot_1.png

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri