mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

ALT YAPI FİXLİ FİLES VARMI

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xefsane0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 351
  • Etiketler Etiketler
    @best production
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

SELAMUN ALEYKÜM PİYASA FİXLİ BOŞ FİLES BİLEN VARMI ARKADAŞLAR YA SİZE ZAHMET LİNK ATABİLİRMİSNİZ PİYASA FİX LERİ ÖLÜM GİBİ BİR ÇOĞUNUZ SAÇMA YORUMLAR YAPACAK BİLİYORUM SIKINTILI İŞLER İYİ KÖTÜ YORUM YAPAN HERKESE TEŞEKKÜRLER

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

SELAMUN ALEYKÜM PİYASA FİXLİ BOŞ FİLES BİLEN VARMI ARKADAŞLAR YA SİZE ZAHMET LİNK ATABİLİRMİSNİZ PİYASA FİX LERİ ÖLÜM GİBİ BİR ÇOĞUNUZ SAÇMA YORUMLAR YAPACAK BİLİYORUM SIKINTILI İŞLER İYİ KÖTÜ YORUM YAPAN HERKESE TEŞEKKÜRLER

Öncelikle aleyküm selam.

Fixli alt yapı olarak aşağıda yazdığım fileslerden 1 ini kullanabilirsiniz.

1)Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
2)Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
size güveniyorum hocam bakıcağım konuyu kapatabilirsiniz ama piyasa fixleri mevcutmu onu söyleyip kapatırsanız konuyu sevinirim

Öncelikle teşekkür ediyorum.

Piyasa fixi olarak c++ da sabit konu da toplu fix adınca fix konusu var oradaki fixler yapılmış durumda size yorumda attığım 2. maddede.

Diğerindede vardır elbet yoksada yapımı zor değil.

Ve konuyu kapatıyorum.
Çözüm
size güveniyorum hocam bakıcağım konuyu kapatabilirsiniz ama piyasa fixleri mevcutmu onu söyleyip kapatırsanız konuyu sevinirim

Piyasa fixi olarak c++ da sabit konu da toplu fix adınca fix konusu var oradaki fixler yapılmış durumda size yorumda attığım 2. maddede.

Ve konuyu kapatıyorum.

Öncelikle aleyküm selam.

Fixli alt yapı olarak aşağıda yazdığım fileslerden 1 ini kullanabilirsiniz.

1)https://forum.turkmmo.com/konu/3687984-murogram-efsane-full-fixli-altyapi-files-martysama/
2)https://forum.turkmmo.com/konu/3688292-escelipse-mainline-fixli-altyapi-files/

Ve konuyu kapatıyorum.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri