kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Foxfs nasıl kurulur

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xnutzx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 641
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xnutzx

Morto per la liberta, morto per la liberta !
TM Üye
Üye
Konular
115
Çözüm
42
Online süresi
6d 7h
Reaksiyon Skoru
101
Altın Konu
0
TM Yaşı
7 Yıl 4 Ay 20 Gün
Başarım Puanı
142
MmoLira
578
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar pack kilitlemek için bazı serverlerde foxfs kurulu nasıl kuruluyor internette araştırdım fakat kaynaklar yabancı bizim forumdada paylaşılmış fakat nasıl kurulduğunu anlayamadım

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Kilitleyicisi hazır zaten
Kilitlenen dosyaları okutman yeterli olacak. Bunun için packmanager ile uyumlu hale getirmen ve gerekli kütüphaneleri sunman gerekiyor. Sorunsuz anlatımını görmedim. Ekli olan bir client den sökmen yeterli olacaktır. Rohan2 de eklidir mesela.
Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Kilitlenen dosyaları okutman yeterli olacak. Bunun için packmanager ile uyumlu hale getirmen ve gerekli kütüphaneleri sunman gerekiyor. Sorunsuz anlatımını görmedim. Ekli olan bir client den sökmen yeterli olacaktır. Rohan2 de eklidir mesela.
Tamamdır saol

Tamamdır saol

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri