Arkadaşlar Elinizde Kuşağa Efsun Basılabilen Sistem Var mı ?
Yani Emiş Sistemini Yokedecek Sadece İstediğimiz Özellikleri Sabit Efsun Olarak Aktarmak İstiyorum Zırh-Silah-İç İtemler Gibi
Yani Emiş Sistemini Yokedecek Sadece İstediğimiz Özellikleri Sabit Efsun Olarak Aktarmak İstiyorum Zırh-Silah-İç İtemler Gibi
emişi görünmemesini istiyorsan uitooltip den kaldır kuşak sistemini
efsun bazında şu şekilde yapabilirsin mantık olarak bitane iteme navicattan özellik ver applyvalue lere emiş yap daha mantıklı olur
efsun bazında şu şekilde yapabilirsin mantık olarak bitane iteme navicattan özellik ver applyvalue lere emiş yap daha mantıklı olur
Kendi slotundan ayrılmadan emiş yokolmuyor o slota girdiği sürece de emiş var ve efsun eklenmiyoremişi görünmemesini istiyorsan uitooltip den kaldır kuşak sistemini
bizzat ben denedim uitooltipi bi kaldır deneKendi slotundan ayrılmadan emiş yokolmuyor o slota girdiği sürece de emiş var ve efsun eklenmiyor

Normal bir yüzüğü kuşak slotuna atıyorum özellik vermiyor o slottayken kendi slotuna alıyorum özellik veriyorbizzat ben denedim uitooltipi bi kaldır dene![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)