Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

55/61 Level para kasma taktikleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jakili
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar selamlar 6 ay önce oyunu bıraktım dandanakan serverindeydim 55 level elit zekalı güç lü itemleri simyası peti porkisi 2p si olan bi büyülü suram var oyunda dönme kararı aldım etp işini kaldırmışlar kule benim geçim kaynağımdı şuanda etp işide bittiği için nasıl para kasacağımı bilemiyorum hesabımda 3 adet 61 level savaşçı 1 adet kendi büyülü silah suram var günde 20 cor yaparsın diyorlar öylelikle kulede ama başka para kasma yolları arıyorum yardımlarınızı bekliyorum.

O
Arkadaşlar selamlar 6 ay önce oyunu bıraktım dandanakan serverindeydim 55 level elit zekalı güç lü itemleri simyası peti porkisi 2p si olan bi büyülü suram var oyunda dönme kararı aldım etp işini kaldırmışlar kule benim geçim kaynağımdı şuanda etp işide bittiği için nasıl para kasacağımı bilemiyorum hesabımda 3 adet 61 level savaşçı 1 adet kendi büyülü silah suram var günde 20 cor yaparsın diyorlar öylelikle kulede ama başka para kasma yolları arıyorum yardımlarınızı bekliyorum.
Oyun içi yapılan etkinliklerden kazandığın eşyaları etkinlik bittikten sonra iyi paralara satabilirsin. Böyle iyi para biriktirebilirsin ancak biraz fazla zamanını alabilir :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri