Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
clientsrc build ederken bu sorunu alıyorum cozumu nedir nasıl yapılır @escelipsee
Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
hssi ne demekpythonslotwindowu eklemişsin tamam eklemişsinde ya yarım ekledin yada .hsini eklememişsin o yüzden bu hatayı vermekte
Anlayamadım detaylı acarsan sevinirim bu kodda ne hata var soylersende sevinirimsourisincii'nin bahsettiği fonksiyon eksik.
void xxxx(xxx xx)...
{
}
şeklinde tanımlanmalı ancak
void xxxx(xxx xx)... şeklinde tanımlanmış.
void fonksiyon1(bişeyler bişeyler)
{
bişeyler
bişeyler
}
Bu fonksiyon da sorun yok ancak DeactivateSlot fonksiyonda body bulunmamakta. Sizin resmini atmış olduğunuz bu fonksiyonun offlineshop versiyonu. Hemen yukarısında düz versiyonu da bulunmakta.Anlayamadım detaylı acarsan sevinirim bu kodda ne hata var soylersende sevinirim![]()
body nedirBu fonksiyon da sorun yok ancak DeactivateSlot fonksiyonda body bulunmamakta. Sizin resmini atmış olduğunuz bu fonksiyonun offlineshop versiyonu. Hemen yukarısında düz versiyonu da bulunmakta.