HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
uzun zamandır skypedede yazamadım baştacısın <3@RustyWrist konuların hepsi için teşekkürler tek tek yazmadım eline diline d***şlar saglık![]()
yorumunuz için teşekkürler fakat sizin kullandıgınız foxfs yöntemi artık foxfsunpacker ile açılmaktadır. piyasada nadir insanlarfoxfs yapsan bişey yapamazlar dahabuda bi mantık
foxfs ye ek olarak cytonla bir müdahele edip işini sağlama alıyor bunuda yapan sayılı insanlar var. foxfs ye sahip olan packları @sau feng adlı arkadaşımıza veya @Onur Balcı ya atın aynı gün size açılmış olarak verebilir. piyasadakilerin % 70 üstü eix ve epk kullanmakta bu yüzden yaptıgım çalışmaların fixlenmesi düzeltilmesi büyük olanak sağlar. daha üst güvenlikli packları açıp içindeki dosyalara erişmek istiyorsanız farklı bir forumda yetkili olan P4NG3R ISIMLI arkadaşa ücreti mukabilinde packınızı açtırabilirsiniz. iyi akşamlar
sykpe değiştim birde kullanmıyorum gibi birşeyuzun zamandır skypedede yazamadım baştacısın <3

sykpe değiştim birde kullanmıyorum gibi birşey![]()
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
yorumunuz için teşekkürler fakat sizin kullandıgınız foxfs yöntemi artık foxfsunpacker ile açılmaktadır. piyasada nadir insanlar
foxfs ye ek olarak cytonla bir müdahele edip işini sağlama alıyor bunuda yapan sayılı insanlar var. foxfs ye sahip olan packları @sau feng adlı arkadaşımıza veya @Onur Balcı ya atın aynı gün size açılmış olarak verebilir. piyasadakilerin % 70 üstü eix ve epk kullanmakta bu yüzden yaptıgım çalışmaların fixlenmesi düzeltilmesi büyük olanak sağlar. daha üst güvenlikli packları açıp içindeki dosyalara erişmek istiyorsanız farklı bir forumda yetkili olan P4NG3R ISIMLI arkadaşa ücreti mukabilinde packınızı açtırabilirsiniz. iyi akşamlar
FoxFS error eix epk fatal error good work mrogram pack mixer
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)