Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Eter Manager Türkçe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CNCN

CNCN
Fahri Üye
Konular
399
Online süresi
2ay 28g
Reaksiyon Skoru
684
Altın Konu
4
Başarım Puanı
252
TM Yaşı
15 Yıl 3 Ay 15 Gün
MmoLira
6,519
DevLira
51

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar Eter Manager programı Türkçeye çevirdim ve agiledotnet deneme sürümünü kaldırdım. Eternexsus'un biraz gelişmişi olarak düşünebilirsiniz.
Genede trial hatası vermesine karşılık runasdate programını kaldırmadım.Açarken hata alırsanız onu kullanın.Sağ üstteki Browse butonuna tıklayıp etermanager.exe yi seçin ve sol alttaki run butonuna tıklayın...

Fazla detaylı çalışmadım hata ile karşılaşırsanız yorum olarak yazın elimden gelen bir şey ise hallederim.

oXMyAq.png

Kullanmak için;
Programı açtıktan sonra
Düzenle->Profiller
yolunu takip edin ve kırmızı alanları doldurun.
ikisinede aynı yolu yazabilirsiniz.
metin2 oyun klasörü içerisindeki pack klasörünün yolunu yazın...

Tarih değiştirme programı virüs olarak algılanıyor o olmadan indirmek için

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar Eter Manager programı Türkçeye çevirdim ve agiledotnet deneme sürümünü kaldırdım. Eternexsus'un biraz gelişmişi olarak düşünebilirsiniz.
Genede trial hatası vermesine karşılık runasdate programını kaldırmadım.Açarken hata alırsanız onu kullanın.Sağ üstteki Browse butonuna tıklayıp etermanager.exe yi seçin ve sol alttaki run butonuna tıklayın...

Fazla detaylı çalışmadım hata ile karşılaşırsanız yorum olarak yazın elimden gelen bir şey ise hallederim.

oXMyAq.png

Kullanmak için;
Programı açtıktan sonra
Düzenle->Profiller
yolunu takip edin ve kırmızı alanları doldurun.
ikisinede aynı yolu yazabilirsiniz.
metin2 oyun klasörü içerisindeki pack klasörünün yolunu yazın...

Thanks dude

Link açılmıyor

bende sıkıntılı gözükmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri