Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Files yazdırılacak/satın alınacak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dangerman34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 222
  • Etiketler Etiketler
    metin2 pvp
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba,

Bu yaz'a damga vuracak bir PServer açmak istiyoruz, bütçe konusunda herhangi bir problemimiz yok ancak belirlediğimiz bir sınır var. Bizzat kendim Web Developer olarak çalışmaktayım (cancifci.com.tr) kişisel websitem. Nitekim oyunun yazıldığı dil hakkında ufak tefek temel bilgilere sahibim. Bu işi uzman kişilere teslim etmek istiyoruz. Çalışma prosedürleriniz konusunda az çok bilgim olduğunu söylesem yalan olmaz. Şayet biz prensipleri ezerek satıştan sonra (ücreti mukabilinde) destek verecek arkadaşa ihtiyacımız olduğunu söylemem gerek. Ön bilgiyi geçtikten sonra kısaca istediklerimizden bahsetmek istiyorum.

- Altyapısı sorunsuz bir şekilde kodlanmış abartılmamış sistemlere sahip 1-99 Orta Seviye,
- İç, el üst beta olmayacak şekilde tri ve mavi çelik dönüşümlü,
- Katlar sorunsuz bir şekilde çalışacak olan,
- Mevcut olan tüm sistemleri fixli bir şekilde sorunsuz açılış yaptıracak (Tüm sunucu gereksinimleri hakkında konuya hakimim.)
- Uzun vadeli.
- Destek usülü hizmet verebilecek. Günün belirli saatlerinde (kritik hatalar dışında) ulaşabileceğimiz.
- Referansları iyi bir kitleye hitap etmiş ve olgun kişiliğe sahip aynı zamanda işine önem veren

İsteklerimizi karşılayan ve bizlere destek sağlayacak kişi ile tanışmak istiyoruz. Daha önceden 700+ bir server'ı tek başıma yönettiğimden dolayı az çok genel konular hakkında bilgi sahibi olduğumu belirtmeliyim.
Bilgim olmasını belirtmemin sebebi benim sizden isteklerimin amacınız dışında ek isteklerde bulunmayacağımızı izah etmektir.

Referansları veya tecrübeleri konusunda kendine güvenen arkadaşların live:mhcifci_1 skype adresinden bana ulaşmaları rica olunur.
Herkese iyi forumlar.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri