HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Paylaşım için teşekkürler
Rica Ederim
Kardeş fix felan değil niye sen böyle konular açıp açıp duruyorsun ? bir tür hastalığın varsa söyle ilk trenle atlayıp yanına gelip tedavini ben yapacam
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
yabancılar faydalansın diye metin2downloads adlı forumda paylaşan benim yabancı forumdan direk alıp burda paylaşmak nedir vasıfsız insan !
@yt2official Bu konu içeriği size ait ise; konuyu turkmmo da mı açtınız yoksa farklı bir platformda mı? Turkmmo da açtıysanız: Turkmmo da açtığınız konunun linki nedir ?
Tartışmayı daha fazla uzatmayın cezai işlem yapılacak yorumlar yapmaya başlayacaksınız.
Tartışmayı daha fazla uzatmayın cezai işlem yapılacak yorumlar yapmaya başlayacaksınız.
Bunu Ben Yaptım Demedim.
Ayrıca Kalkıp Show Yapma Sanki 0 dan Kendin Kodladin Ne Show Yapıyorsun Millete
Kimseyi Kandırdıgim Olmadı Ama Sen Edebini Bozarak Seviyeni Belli Ettin Herkes Öğrendi Sağol
Ayrıca Kalkıp Show Yapma Sanki 0 dan Kendin Kodladin Ne Show Yapıyorsun Millete
Kimseyi Kandırdıgim Olmadı Ama Sen Edebini Bozarak Seviyeni Belli Ettin Herkes Öğrendi Sağol
https://forum.turkmmo.com/konu/3657054-event-takvimi-sistemi/ daha önce açıldığı için kapatılmıştır. Bir fark var ise konuya fixi yorum olarak bırakabilir bizde düzenleriz
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)