HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
şifreyi patlattım ama batu beyin gibi şifreyi söylemiycemilaydam01 şifresi bu olması gerek denediniz mi
bende kalsın kanit istersen atarım bir arkadaş halleti sagolsunBatu beyin şifreyi patlattım mı ? WEQJHGQEWJEWQ Accsi verilmiş dosyalarla patlatmışmı oluyorsun güldürme kardeşim o patlatmak olmuyor adam istese account kısmını temizler öylede yüklerdi boş yapmanın bir lüzümü yokşifreyi patlattım ama batu beyin gibi şifreyi söylemiycembende kalsın kanit istersen atarım bir arkadaş halleti sagolsun
ben anlamıyorum zaten arkadasım var ona bu şifreyi bulmamız lazım dedim oda hallederiz dedi ben patlat dedim ben anlamam bilmemBatu beyin şifreyi patlattım mı ? WEQJHGQEWJEWQ Accsi verilmiş dosyalarla patlatmışmı oluyorsun güldürme kardeşim o patlatmak olmuyor adam istese account kısmını temizler öylede yüklerdi boş yapmanın bir lüzümü yok
zaten ona diyorum girdik diye şey yaptık oyunda hata alıyoruz başlatırken onuda yaptırcam
Ortalama 1-2 saat içerisinde linkler aktif duruma gelir.
2 saati geçeli cok oldu 6 7 saat oldu tahminen
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)