onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Aristo2 Saltanat Tipi Final Server Files ! 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

kardeşim filesi paylaşıp neden mysql şifre vermiyorsun rahatlık saglarsın millet için daha kolay olur eklemen dilegiyle teşşekürler iyi geceler
Rahatlıkla sıfırlayabilirsiniz

maviruh kardeşim bunu denedim ama olmadı tek çözüm beniö oyuna giriş yapabılmem için nacivat şifre lazım başka bir kullanıcıda giriş yapamaz bu şifreyi bilmeden hatirlatiyim filesi paylaşan arkadaşa account hesap açmak lazım halledemedim başkası yapan olmuştur illa ama ben yapmadım

not kimsenin emegine laf etmek istemem ama nacivat şifre lazım bana burdan paylaşınız lütfen

oQ7gfv.png

maviruh kardeşim bunu denedim ama olmadı tek çözüm beniö oyuna giriş yapabılmem için nacivat şifre lazım başka bir kullanıcıda giriş yapamaz bu şifreyi bilmeden hatirlatiyim filesi paylaşan arkadaşa account hesap açmak lazım halledemedim başkası yapan olmuştur illa ama ben yapmadım

not kimsenin emegine laf etmek istemem ama nacivat şifre lazım bana burdan paylaşınız lütfen

oQ7gfv.png
" " İçine yeni şifreyi yazmanız gerekmekte oraya yazdığınız yeni şifre olacak

Suan yatcam zaten eve gece geliyorum ozaman yaparim yarin is var hepinize iyi geceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri