HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Rahatlıkla sıfırlayabilirsinizkardeşim filesi paylaşıp neden mysql şifre vermiyorsun rahatlık saglarsın millet için daha kolay olur eklemen dilegiyle teşşekürler iyi geceler
https://forum.turkmmo.com/konu/2393662-putty-den-navicat-sifre-sifirlama-kolay-yolu/
maviruh kardeşim bunu denedim ama olmadı tek çözüm beniö oyuna giriş yapabılmem için nacivat şifre lazım başka bir kullanıcıda giriş yapamaz bu şifreyi bilmeden hatirlatiyim filesi paylaşan arkadaşa account hesap açmak lazım halledemedim başkası yapan olmuştur illa ama ben yapmadım
not kimsenin emegine laf etmek istemem ama nacivat şifre lazım bana burdan paylaşınız lütfen
not kimsenin emegine laf etmek istemem ama nacivat şifre lazım bana burdan paylaşınız lütfen
" " İçine yeni şifreyi yazmanız gerekmekte oraya yazdığınız yeni şifre olacakmaviruh kardeşim bunu denedim ama olmadı tek çözüm beniö oyuna giriş yapabılmem için nacivat şifre lazım başka bir kullanıcıda giriş yapamaz bu şifreyi bilmeden hatirlatiyim filesi paylaşan arkadaşa account hesap açmak lazım halledemedim başkası yapan olmuştur illa ama ben yapmadım
![]()
Suan yatcam zaten eve gece geliyorum ozaman yaparim yarin is var hepinize iyi geceler
filesi kurdukdukta sonra reboot atman gerek reboot atmadan mysql şifresini sıfırlayamazsınSuan yatcam zaten eve gece geliyorum ozaman yaparim yarin is var hepinize iyi geceler
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)