B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Çift Sunuculu Panel (istek)

iciftci07

Yazılım & Kodlama
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Üye
Konular
34
Online süresi
17h 45m
Reaksiyon Skoru
91
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 8 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
131
MmoLira
168
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar konuyu nereye açacağımı karar veremediğimden dolayı panel bölümüne açtım

Bana çift Sunucuya entegre panel lazım

Ücretli yada ücretsiz fark etmez

2 farklı ip adresi ne kayıt edecek mesela

wslik - emek tarzı

kayıt ol formu 2 sunucu seçenek olacak

sıralama 2 sunucu seçenekli olacak yapabilecek yada elinde olan varsa yardımcı olursa sevinirim

iyi çalışmalar..

Merhabalar konuyu nereye açacağımı karar veremediğimden dolayı panel bölümüne açtım

wslik - emek tarzı

sıralama 2 sunucu seçenekli olacak yapabilecek yada elinde olan varsa yardımcı olursa sevinirim

iyi çalışmalar..

Ücretli bir şekilde Saglıyabilirim.

Özelden Mesaj Atabilirsiniz..

wslik - emek tarzı

iyi çalışmalar..
Ftp'ye 2 Klasör Oluşturup Birincinin Ismi sv1 Ikincinin Ismi sv2 Olsun. Bu 2 Klasöre Ayrı Ayrı 2 Tane WMCP Panel Kurun Ve 2 Adet MySQL Oluşturursan 2 Ayrı Sunucuyu Bağlayabilirsin Veya 1 Panel Kurup 2 Adet Server Ekleyin.Ben Olsam Ücretle Yaptırmazdım. Okul Olmasa Ücretsiz Sağlardım Ama Bilgisayarı Açamıyorum.

Ftp'ye 2 Klasör Oluşturup Birincinin Ismi sv1 Ikincinin Ismi sv2 Olsun. Bu 2 Klasöre Ayrı Ayrı 2 Tane WMCP Panel Kurun Ve 2 Adet MySQL Oluşturursan 2 Ayrı Sunucuyu Bağlayabilirsin Veya 1 Panel Kurup 2 Adet Server Ekleyin.Ben Olsam Ücretle Yaptırmazdım. Okul Olmasa Ücretsiz Sağlardım Ama Bilgisayarı Açamıyorum.
ilgine teşekkür ederim yalnız benim aradığım 2 farklı klasöre yönlendirme değil tek sitede 2 server kayıt eski panellerde bu mevcuttu ama aradım taradım bulamadım

ilgine teşekkür ederim yalnız benim aradığım 2 farklı klasöre yönlendirme değil tek sitede 2 server kayıt eski panellerde bu mevcuttu ama aradım taradım bulamadım
Tam Hatırlamıyorum Ama WMCP Panele 1 den fazla server ekleniyordu Yanlış Hatırlamıyorsam

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri