- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 2 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 5
- MmoLira
- 11
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
inci m2t tanıtım
160 level başlangıç olay yardımcısında antik level saati var tıklıyorsun 250 oluyorsun aşırı havalı silah zırh dönüşümleri mevcut çöl kostümlerinin renk paketleri var ay yıldız vesayre /otur /oturs yazarak yere oturabiliyosun bütün dönüşüm malzemeleri ücretsiz pet binek herşey var iyi oynuyanın kazandıgı bedava editli server.
www.incim2t.epizy.com
www.incim2t.rf.gd
2 side aynı sitedir yedeği alınmıştır.
Sorun çıkarsa:
Eğer oyuna giriş yaparken sunucuya bağlanamıyorsan oyunu indir bölümünden packın içine atı indirip oyunun klasörünü açıp ordaki pack klasörünü açtıktan sonra root eix root epk atıp sorunsuz girişini sağlıyabilirsin.
Server tanıtım: .
160 level başlangıç olay yardımcısında antik level saati var tıklıyorsun 250 oluyorsun aşırı havalı silah zırh dönüşümleri mevcut çöl kostümlerinin renk paketleri var ay yıldız vesayre /otur /oturs yazarak yere oturabiliyosun bütün dönüşüm malzemeleri ücretsiz pet binek herşey var iyi oynuyanın kazandıgı bedava editli server.
www.incim2t.epizy.com
www.incim2t.rf.gd
2 side aynı sitedir yedeği alınmıştır.
Sorun çıkarsa:
Eğer oyuna giriş yaparken sunucuya bağlanamıyorsan oyunu indir bölümünden packın içine atı indirip oyunun klasörünü açıp ordaki pack klasörünü açtıktan sonra root eix root epk atıp sorunsuz girişini sağlıyabilirsin.
Server tanıtım: .
- Konular
- 27
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 11h 48m
- Reaksiyon Skoru
- 84
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 1 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 110
- MmoLira
- 276
- DevLira
- 0
O siteler ve bu tanıttımla işiniz zor bi yerden bi 100 tl bulup .coomlu site ve hosting satın alıp forumdaki tanıtım konularını incelemen senin için daha iyi olacaktır.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...