HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Pack sifresini nerde degistireblirim?
yani key...
yani key...
Anlatım aşağıdadır, Resimdeki şekilde dosyaları ve VS projesi oluşturabilirsiniz.
cmake .. -A Win32
cmake --build . --config RelWithDebInfo --target ALL_BUILD
Alternatif build configleri: Debug-Release-RelWithDebInfo-MinSizeRel
Linkler:
https://forum.turkmmo.com/konu/3684625-metin2-foxfs-kaynak-kodu/Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Videolu anlatım:
Koray bey Visual studio 2019
Böyle bir hata alıyorum.
visual studio 2019 göre bana upload edip gönderebilirmisiniz ?
FoxFS.lib
lz4.lib
xxhash.lib
upload edip gönderebilirmisiniz ?
@Koray'
SendVid'e Türkiye'den ulaşılmıyor, belki sorun sadece bendedir, bilmiyorum. Videoya ulaşamayanlar burdan indirebilir. Konu için teşekkürler bu arada. İzlenebilir şekilde upload etmek istemedim sonuçta bana ait değil. Konu sahibi isterse linki silerim.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Alternatif için teşekkürler, sizle aynı sorunu yaşayanlar olabilir konuya ekledimSendVid'e Türkiye'den ulaşılmıyor, belki sorun sadece bendedir, bilmiyorum. Videoya ulaşamayanlar burdan indirebilir. Konu için teşekkürler bu arada. İzlenebilir şekilde upload etmek istemedim sonuçta bana ait değil. Konu sahibi isterse linki silerim.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.