Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

[Escelipse] - MAİNLİNE Fixli Altyapı Files 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

İndirmeye çalıştığınız dosya artık erişilebilir değil. alt yapı fileste indirme hatası var

konuda link mevcut :)

bandicam 2020-05-25 00-03-57-288.jpg

ayrıca güvenlik sistemi yok filesi paylaşan arkadaş yazmış ama öyle birşey görmedim

kanıt:bu filesi kuranlar files ayar çekmeleri gerek bazi düzenlemeler yapılmamiş lib hatası alanlar source build edin

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 17388

ayrıca güvenlik sistemi yok filesi paylaşan arkadaş yazmış ama öyle birşey görmedim

kanıt:bu filesi kuranlar files ayar çekmeleri gerek bazi düzenlemeler yapılmamiş lib hatası alanlar source build edin
Zamanında yaptıgım bir altyapıydı ama boss güvenlik sistemi yazmışım konuya normal güvenlik sistemi değil dikkat ederseniz quest dizinleri kontrol edilmeli sourcede bazı sorunları ozamanlar questflag ile çözmüştüm onlarada bi bakılmalı

Zamanında yaptıgım bir altyapıydı ama boss güvenlik sistemi yazmışım konuya normal güvenlik sistemi değil dikkat ederseniz quest dizinleri kontrol edilmeli sourcede bazı sorunları ozamanlar questflag ile çözmüştüm onlarada bi bakılmalı
dikkat etmedim oraya ama dogrudur bişey diyemem şuanda açık bug varmıdır bu files ile server açıcaz ona göre degerlendirelim fixleyelim bilindik açıgı varmı

dikkat etmedim oraya ama dogrudur bişey diyemem şuanda açık bug varmıdır bu files ile server açıcaz ona göre degerlendirelim fixleyelim bilindik açıgı varmı
içine açık koymadım ama geçen sene paylaşmıştım 2018e dayanıyo dosyalar dolayasıyla güncel değil yapılan fixleri gözden geçirin ona göre kullanıp kullanmamak size kalmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 3, Üye: 0, Misafir: 3)

Geri