Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

[Escelipse] - MAİNLİNE Fixli Altyapı Files 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar güzel bir alt yapı files lakin official won sistemi var idi gerekli py lerden pasif bıraktım Escelipse kardeşimiz elinden geleni yapmış new cheque eklemek isteyenler eklesin dediğim gibi py lerden official wonu kaldırdım link atıyorum Src ler kolay olduğu için oradan kaldırmadım py ler karışık olduğu için py lerden kaldırdım

VT:
Teşekkürler uğaşanların lazım olcagı bi dosya ?

@escelipsee kardeşim istersen konuya ekleyiver isteyen faydalansın sen fixleri hepsini atmışssın ben bi py lerden won kaldırmışım çokmu :) İsteyen olursa src kısmınıda kaldırdım atarım eklersin tekrardan teşekkürler konu için

@escelipsee kardeşim istersen konuya ekleyiver isteyen faydalansın sen fixleri hepsini atmışssın ben bi py lerden won kaldırmışım çokmu :) İsteyen olursa src kısmınıda kaldırdım atarım eklersin tekrardan teşekkürler konu için
konuya ekledim srckısmını eklersen yorumunu editleyip virus total koyarsın dostum

Oyunda olan bir sorunu söylemek istiyorum size çözümüyle beraber karekter hız problemi var files de araştırdım biraz bayağı sonra uyguladım ve sonuç başarılı ilk önce

bunu arat

SetPoint(POINT_MOV_SPEED, 100);

250 300 vs bişey yapın sonra

bunu aratın
case POINT_MOV_SPEED:

ve bu blogun altında

bunu bulun
limit = 100;

2 adet var ilk olanı örnek 250 yaptınız ikincisini 300 vs bişey yapın çok abartmaya gerek yok çözümü bulamayanlar yazdım buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 3, Üye: 0, Misafir: 3)

Geri