- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 5
- TM Yaşı
- 7 Yıl 1 Ay 11 Gün
- MmoLira
- 11
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
RGM Arıyorum
GM ARIYORUM
Sunucu Adı :Resengan2
Site Adresi:
Yaş Sınırlaması :17+
Aradığınız Özellikler :Çevresi Geniş ve Bilgili Reklam Yapabilecek ''RGM''
Aradığınız Özellikler : Tecrübeli ,Güvenli Ve Saygı İçerisinde Bi Aile ''GM'' ''RGM''
Diğer / Ek :
RGM İlk Başta TAG ve GM Logosu Verilecektir Daha İyi Olursa Yetkileri Verilecektir. Hiçbir Şekilde Yetkisi Alınmayacaktır.
İstediğiniz Günlük Online Süre :4-10
İletişim Adresi (Discord, Skype vb.) :
İletişim Adresi (Discord, Skype vb.) :Serverimizde Aktif GM Bulabilirsiniz.
Diğer / Ek :
Serverimiz 1-120 Emek Tipi Serverdir Ekibimizde Gizlenme Yoktur . Neden: BÜYÜK BİR AİLE İÇİN HERKES GÖRMESİ LAZIM...!
GM ARIYORUM
Sunucu Adı :Resengan2
Site Adresi:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Yaş Sınırlaması :17+
Aradığınız Özellikler :Çevresi Geniş ve Bilgili Reklam Yapabilecek ''RGM''
Aradığınız Özellikler : Tecrübeli ,Güvenli Ve Saygı İçerisinde Bi Aile ''GM'' ''RGM''
Diğer / Ek :
RGM İlk Başta TAG ve GM Logosu Verilecektir Daha İyi Olursa Yetkileri Verilecektir. Hiçbir Şekilde Yetkisi Alınmayacaktır.
İstediğiniz Günlük Online Süre :4-10
İletişim Adresi (Discord, Skype vb.) :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İletişim Adresi (Discord, Skype vb.) :Serverimizde Aktif GM Bulabilirsiniz.
Diğer / Ek :
Serverimiz 1-120 Emek Tipi Serverdir Ekibimizde Gizlenme Yoktur . Neden: BÜYÜK BİR AİLE İÇİN HERKES GÖRMESİ LAZIM...!
- Konular
- 50
- Online süresi
- 9g 78566s
- Reaksiyon Skoru
- 64
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 129
- TM Yaşı
- 9 Yıl 7 Ay 5 Gün
- MmoLira
- 881
- DevLira
- 0
Başarılar dilerim fakat rgm ile falan uğraşılmaz kendi reklamını en iyisi kendin yap bu işlerle çok uğraştığım için eskiden baya bi tecrübeliyim yok rgm başta yetki verilmeyecek tag verilmeyecek vs biz de yapıyorduk ve çok saçma gizlenme dediğin yetkililerin gizlenmemesi ise o güzel olabilir sık olmadıkça .tk alan adını değiştirmeni tavsiye ederim ne kadar reklam yaparsan yap tk domain ücretsiz sonuçta herkes açıyor çoğu kişi de öğrendi kalitesiz olduğunu düşünecektir şahsen ben girip oynamam yine de aldığınız kişilerin olgunluğuna bakınız sıkıntı çıkarabiliyorlar başarılar bunlar sadece benim düşüncelerim yanlış anlaşılmasın