Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

ya tarif edermisiniz en baştan ne yapacağımı. ben steamden aldım oyunu. en baştan sona bir zahmet nasıl yüklemem gerektiğini yazabilirmisiniz.

Merhaba,
Steamden full sürümünü satın alsam bu yamayı kullansam çalışırmı bilgi verebilirmisiniz.
Teşekkürler

Merhaba,
Steamden full sürümünü satın alsam bu yamayı kullansam çalışırmı bilgi verebilirmisiniz.
Teşekkürler

Merhaba, yama şuan güncelleme almıyor. Yapımcı ekim çalışmayı bıraktı. Garanti veremem malesef..

Civ5 i severek oynuyorum ama ingilizce seviyem yeterli olmadığı , ince ayrıntılara onem verdiğim için CİV 6 YI Türkçe olarak oynamak istiyorum.Deneyen arkadaşlar vardır belki onlar bilgi verebilirler veya başka bir çözüm yolu olan bilgi verebilirse memnun olurum.

Son düzenleme:
Civ5 i severek oynuyorum ama ingilizce seviyem yeterli olmadığı , ince ayrıntılara onem verdiğim için CİV 6 YI Türkçe olarak oynamak istiyorum.Deneyen arkadaşlar vardır belki onlar bilgi verebilirler veya başka bir çözüm yolu olan bilgi verebilirse memnun olurum.

Ben steam üzerinden ilk çıkan 3 DLC ile birlikte sorunsuz oynamıştım ama geçen sene. Güncel versiyonda durum nedir bilmiyorum..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri