Bvural41 1
Bvural41
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

Mosso16 - KiyametMt2 Giriş Tanıtım İndex

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mosso16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Kendim gibi göstermedim orada ben yaptım vs demedim. İstersen kendim çekip paylaşayım emek vermiş gibi yazmanda zaten ayrı bir saçma programı açıyorsun 5 dakika sonra en fazla hazır son upload et paylaş eğer bu emekse haklısın ama ne biliyim yaptığın tavır saçma yani. Eğer rahatsız olduysan sıfırdan kendim çekip linki değiştireyim.
Bir öncelikle programla çekilmedi. Her bir klasör ve görsellerini tek tek çektim. Yok paylaşımın kalabilir fakat alıntı olduğunu belirtebilirsin. Tavır v.b birşey sergilenmedi.

Bir öncelikle programla çekilmedi. Her bir klasör ve görsellerini tek tek çektim. Yok paylaşımın kalabilir fakat alıntı olduğunu belirtebilirsin. Tavır v.b birşey sergilenmedi.

https://www.imagevisit.com/image/nYbQg

Yok yani sizdeki şu tavırı henüz anlam verebilmiş değilim neden o forumdan alıyorsun paylaşıyorsun neden kendin yaptın gibi gösteriyorsun hesabımı açtığımdan bu yana 2-3 kişi ile karşılaştım hayır yani o forumdaki yararlanacak kişilerde insan burdakilerde eğer ben yapsam zaten ben yaptım derim 2-3 alıntı yaptığım konumda zaten hep belirtim dalgınlığıma gelmiş olmalı ama yani sistem vs olsa yaz haklısın ama bu gibi basit birşey için bu mesajı yazman hiç hoş değil. Neyse dostum kendim çekiyorum linkleri düzenlerim.

https://www.imagevisit.com/image/nYbQg

Yok yani sizdeki şu tavırı henüz anlam verebilmiş değilim neden o forumdan alıyorsun paylaşıyorsun neden kendin yaptın gibi gösteriyorsun hesabımı açtığımdan bu yana 2-3 kişi ile karşılaştım hayır yani o forumdaki yararlanacak kişilerde insan burdakilerde eğer ben yapsam zaten ben yaptım derim 2-3 alıntı yaptığım konumda zaten hep belirtim dalgınlığıma gelmiş olmalı ama yani sistem vs olsa yaz haklısın ama bu gibi basit birşey için bu mesajı yazman hiç hoş değil. Neyse dostum kendim çekiyorum linkleri düzenlerim.
X forumdaki ile y forumdaki kişilerin kulanması yararını en çok seven yapıya sahibim x'de yada y'de paylaşılabilir fakat herhangi bir tavır yoktur. PAYLAŞMAYI SEVMESEM paylaşım yapmazdım. İyi günler tabi çekebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri