Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Arkadaslar icf'de belli bi seviyeye geldim Ve Oyun hakkında cok Bilgiye Sahibim.Bu Kesinlikle hava atmak Değil Sormak İstediğiniz Herseyi Sorabilirsiniz.
Oyunda gördügünüz ve yapamadıginiz Ne tür Hareket Var İse Cekinmeyin Sorun Cevabinizi vereym...
Oyunda gördügünüz ve yapamadıginiz Ne tür Hareket Var İse Cekinmeyin Sorun Cevabinizi vereym...
Selam
Ben ICF`e kayit oldum programi indirip oyun oynamay baslayabildim fakat bi sorunum var. Fifa dan kalma aliskanlikla joystick le oynamak istiyorum joystigi taktim ama bu seferde tuslarin yerleri degisik bu ayarlari nasil degistiriyorum ?
Tesekkürler.
Ben ICF`e kayit oldum programi indirip oyun oynamay baslayabildim fakat bi sorunum var. Fifa dan kalma aliskanlikla joystick le oynamak istiyorum joystigi taktim ama bu seferde tuslarin yerleri degisik bu ayarlari nasil degistiriyorum ?
Tesekkürler.
Son düzenleme:
oyuna girer girmez bağlantı hatası veriyor daha dün yükledim ve bu hatayı hep alıyom hiç bir zaman maç oynayamdım bir soru sarsamız bilemem çünk oyunu bilmiyom internet explorer 9 dan giriyom aynı mozillada aynı hiç maç yapmadım nolur yardm edin lütfennnnnnn
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)