- Konular
- 35
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşım GameBilişimden Sw Aldı Sureklı Atıyor.. Siteler bir kapanıp bir acılıyor cok sorunlu oluyor ve sureklı player kaybediyorsun..verdigin para bosa gidiyor oyunun zevkini alamıyorsun. bu konuyu Dusurmeyelim Arkadaşlarımıza Yazık Olmasın
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 12 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 0
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
db si bozuk onlarin
- Konular
- 69
- Online süresi
- 12h 11m
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 119
- MmoLira
- 147
- DevLira
- 0
Olum Server Kurmayı Bilmiyen Adam Açarsa Lagda Olur Dc de Yönetmeyi Bİlcenki Oynucan
Gamebilisimin suçu yok orda bende server kurdum neden bende olmuyor
lag mı olmasın parana kıy aç en iyi ramle 40 liralık server açarsan lagda olur nese herşey olur firmalara suç atmayın bende gamebilisim kullanıyorum memlunum hatta uzattırcam gereksiz yere kirlilik yapmayın Bebelerim
Cevap Atan Bile Yok Neden Herkes Memlun Sorun Sende zaaaa
Gamebilisimin suçu yok orda bende server kurdum neden bende olmuyor
lag mı olmasın parana kıy aç en iyi ramle 40 liralık server açarsan lagda olur nese herşey olur firmalara suç atmayın bende gamebilisim kullanıyorum memlunum hatta uzattırcam gereksiz yere kirlilik yapmayın Bebelerim

Cevap Atan Bile Yok Neden Herkes Memlun Sorun Sende zaaaa

- Konular
- 132
- Reaksiyon Skoru
- 55
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
bişi bilmeden server işine girionuz sonra su sirket kötü bu şirket kötü dionuz.cogu adam var vps acıcam dıo putty nedir bilmio navicat lazım sana diom o ne dio sw kurmaya kalkısıo. 1 gb ramli vps alıonuzz doldur hesapları doldur üüyelikleri 1 gb rame 10000 hesap aldırmaya calısıonuz sonra neeymiş lag var senin beyninde var lag
- Konular
- 35
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kafanmı Güzel 1 gb servera 10 bin kişi nerde aynı anda 2 kişi girince atıyor sende gamebilişimin şakşakcılarındansın.yükledigimiz dosyalarla lagın ne alakası var dosya yükleyince lagmı olur.lag sunucudan ve kişi sayısından olur 30kişide lag varsa sunucudandır senn beyininde lag var
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...