Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sunucu DATA Klasörü

thehero09

Level 98
VIP Üye
Konular
205
Çözüm
23
Online süresi
3mo 1d
Reaksiyon Skoru
292
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 2 Ay 21 Gün
Başarım Puanı
214
MmoLira
9,583
DevLira
3
Ticaret - 100%
1   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar,

Sunucuda DATA isimli bir klasör var. İçerisinde mob ların motlist.txt leri msa ları falan var. gr2 dds i falan atmamam gerektiğini biliyorum. ama tam olarak hangi dosyaları atmam gerekiyor onu da bilmiyorum. bütün clientimi çıkartıp içerisindeki bütün verileri oraya atmak istiyorum. Sonra binekler falan lag yapıyor geri atıyor sanırım bir şeyler oluyor veya moblar skill kullanamıyor. pek çok faydası var diye biliyorum. Ne yapmam gerektiği konusunda iyi bir fikri olan varsa yardımcı olabilir mi ?

Çözüm
Ticaret - 100%
1   0   0
Sorunuz biraz karmaşık geldi okurken farklı yerlere daldım :) daha açıklayıcı ve net bir şekilde yazarsanız yardımcı olabilirim yani sorun = cevap şeklinde

Videoda da gördüğün gibi sunucu tarafında bulunan DATA klasöründeki dosyaların aynısı packlerde de bulunuyor sadece biraz fazlasıyla. Ek model dosyaları falan var. Model dosyalarının sunucu tarafında olmasına gerek yok bunu biliyorum .msa ve motlist.txt dosyaları da bulunması gerekiyor ama mesela msm dosyaları bulunması gerekiyor mu bilmiyorum.
Sorunuz biraz karmaşık geldi okurken farklı yerlere daldım :) daha açıklayıcı ve net bir şekilde yazarsanız yardımcı olabilirim yani sorun = cevap şeklinde

Videoda da gördüğün gibi sunucu tarafında bulunan DATA klasöründeki dosyaların aynısı packlerde de bulunuyor sadece biraz fazlasıyla. Ek model dosyaları falan var. Model dosyalarının sunucu tarafında olmasına gerek yok bunu biliyorum .msa ve motlist.txt dosyaları da bulunması gerekiyor ama mesela msm dosyaları bulunması gerekiyor mu bilmiyorum.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri