- Konular
- 12
- Online süresi
- 1g 516s
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 105
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 1 Gün
- MmoLira
- 144
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhabalar, öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın lütfen. Uygun yere taşıyabilirseniz sevinirim.
Forum'da uzun süredir aktif değilim. Bu işleri bırakmıştım uzun süre sonra tekrardan aktif olmaya karar verdim lakin her şeyi unutmuşum. Server kurulumun'dan iyi anlayan bir arkadaş ulaşabilirse çok sevinirim. Yayınlarım da 50-100 kişi ile birlikte oynayabileceğim bir server kurmak istiyorum. Güncel sorunsuz bir files kurup aktif etmek istiyorum. Makine'den yana problemim yok isteyen arkadaş özellikleri söylesin yeterli. Birlikte bir şeyler yapabiliriz diye düşünüyorum. FreeBSD ve mysql sürümünü söylemesi yeterli. Açıkcası ücretli yaptırmak isterim ama malesef durumum yok. Makine ya da Hosting karşılığında ücretli olarak yapmak isteyen kişilerde ulaşabilirler.
Acil olarak bekliyorum. Şimdiden yardımcı olmak isteyen herkese teşekkür ederim..
Forum'da uzun süredir aktif değilim. Bu işleri bırakmıştım uzun süre sonra tekrardan aktif olmaya karar verdim lakin her şeyi unutmuşum. Server kurulumun'dan iyi anlayan bir arkadaş ulaşabilirse çok sevinirim. Yayınlarım da 50-100 kişi ile birlikte oynayabileceğim bir server kurmak istiyorum. Güncel sorunsuz bir files kurup aktif etmek istiyorum. Makine'den yana problemim yok isteyen arkadaş özellikleri söylesin yeterli. Birlikte bir şeyler yapabiliriz diye düşünüyorum. FreeBSD ve mysql sürümünü söylemesi yeterli. Açıkcası ücretli yaptırmak isterim ama malesef durumum yok. Makine ya da Hosting karşılığında ücretli olarak yapmak isteyen kişilerde ulaşabilirler.
Acil olarak bekliyorum. Şimdiden yardımcı olmak isteyen herkese teşekkür ederim..
- Konular
- 108
- Online süresi
- 27g 79082s
- Reaksiyon Skoru
- 296
- Altın Konu
- 25
- Başarım Puanı
- 189
- TM Yaşı
- 10 Yıl 3 Ay 7 Gün
- MmoLira
- 3,134
- DevLira
- 9
FreeBSD 9.2.vhd indir dostum
- Konular
- 12
- Online süresi
- 1g 516s
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 105
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 1 Gün
- MmoLira
- 144
- DevLira
- 0
Dostum .vhd malesef istemiyorum. 0 'dan kurulum daha sağlıklı oluyor ve bunun yanı sıra .vhd ler malesef vmware için uyumlu değil hata veriyor.FreeBSD 9.2.vhd indir dostum
- Konular
- 12
- Online süresi
- 1g 516s
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 105
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 1 Gün
- MmoLira
- 144
- DevLira
- 0
Dostum ekledim ve yazdım skype'den bi dönüş yaparsan süper olur.FreeBSD 9.2 ile local olarak oynatirsin skype adresim bana ulas detayli konusuruz
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)