Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[YARDIM] Metin2 Server Kurulumu

hakikat_94

Level 3
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
12
Online süresi
1g 516s
Reaksiyon Skoru
7
Altın Konu
0
Başarım Puanı
105
TM Yaşı
16 Yıl 2 Ay 1 Gün
MmoLira
144
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhabalar, öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın lütfen. Uygun yere taşıyabilirseniz sevinirim.

Forum'da uzun süredir aktif değilim. Bu işleri bırakmıştım uzun süre sonra tekrardan aktif olmaya karar verdim lakin her şeyi unutmuşum. Server kurulumun'dan iyi anlayan bir arkadaş ulaşabilirse çok sevinirim. Yayınlarım da 50-100 kişi ile birlikte oynayabileceğim bir server kurmak istiyorum. Güncel sorunsuz bir files kurup aktif etmek istiyorum. Makine'den yana problemim yok isteyen arkadaş özellikleri söylesin yeterli. Birlikte bir şeyler yapabiliriz diye düşünüyorum. FreeBSD ve mysql sürümünü söylemesi yeterli. Açıkcası ücretli yaptırmak isterim ama malesef durumum yok. Makine ya da Hosting karşılığında ücretli olarak yapmak isteyen kişilerde ulaşabilirler.

Acil olarak bekliyorum. Şimdiden yardımcı olmak isteyen herkese teşekkür ederim..

FreeBSD 9.2.vhd indir dostum

FreeBSD 9.2 ile local olarak oynatirsin skype adresim bana ulas detayli konusuruz

FreeBSD 9.2.vhd indir dostum
Dostum .vhd malesef istemiyorum. 0 'dan kurulum daha sağlıklı oluyor ve bunun yanı sıra .vhd ler malesef vmware için uyumlu değil hata veriyor.

FreeBSD 9.2 ile local olarak oynatirsin skype adresim bana ulas detayli konusuruz

Dostum ekledim ve yazdım skype'den bi dönüş yaparsan süper olur.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri