Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

'' LOG: FATAL ERROR!! Python Library file not exist! '' hatası...

deathsfk

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 9 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
18
MmoLira
6
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Selam arkadaşlar Polonya serverı olan Samia2'ye Türkçe dil desteği gelince başlamıştım sonrasında sıkılıp bıraktım. Uzun bir süre sonra dün arkadaş gir takılalım dedi. İndirdim patch attım giriş dediğimde '' LOG: FATAL ERROR!! Python Library file not exist! '' hatasını verdi. Girmediğim bakmadığım hiçbir site kalmadı. Son olarak buraya sorayım dedim umarım bana yardımcı olursunuz. Şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Pvp olduğunu belirtmiştim zaten. Herhangi bir internet sitesinde bulabileceğim bir cevabı birebir kopyalamanız beni üzdü. Çok denemiştim yine denedim, yine olmadı.

Ayrıca '' Samia2 '' Metin2 TR dosyalarını istemiyor tüm kurulumu kendi setup dosyası ile yapıyor. İlk kurduğumda lib dosyası klasör içinde var fakat patchi çalıştırıp bitmesini beklerken görüyorum ki '' lib '' klasörünü tamamen siliyor.

Bildiğim tek çözüm bu olduğu için belirtmek istedim. Samia2'nin destek sayfasına yazmayı deneyebilirsiniz. Onlardan kaynaklı bir durum olmadığına emin misiniz?
Pvp olduğunu belirtmiştim zaten. Herhangi bir internet sitesinde bulabileceğim bir cevabı birebir kopyalamanız beni üzdü. Çok denemiştim yine denedim, yine olmadı.

Ayrıca '' Samia2 '' Metin2 TR dosyalarını istemiyor tüm kurulumu kendi setup dosyası ile yapıyor. İlk kurduğumda lib dosyası klasör içinde var fakat patchi çalıştırıp bitmesini beklerken görüyorum ki '' lib '' klasörünü tamamen siliyor.

Bildiğim tek çözüm bu olduğu için belirtmek istedim. Samia2'nin destek sayfasına yazmayı deneyebilirsiniz. Onlardan kaynaklı bir durum olmadığına emin misiniz?

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri