Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Selamlar arkadaşlar. Öncelikle neler oluyor ondan bahsedeyim.
Epic Games i başlatıyorum ardından Fortnite yi çalıştırıyorum ama karşıma şu hata çıkıyor Blocked loading of file: "C:\Windows\System32\EasyRedirect64.dll".
Daha sonra fortnite daha tam açılmadan giriş yapmamışım gibi gösteriyor. Epostamı ve şifremi girince de fortnite sunucularına girilemiyor diyor.
Lütfen yardımcı olabilir misiniz? Sorunun çözümü nedir? Yardımcı olacak olanlara şimdiden çok teşekkür ediyorum...
Epic Games i başlatıyorum ardından Fortnite yi çalıştırıyorum ama karşıma şu hata çıkıyor Blocked loading of file: "C:\Windows\System32\EasyRedirect64.dll".
Daha sonra fortnite daha tam açılmadan giriş yapmamışım gibi gösteriyor. Epostamı ve şifremi girince de fortnite sunucularına girilemiyor diyor.
Lütfen yardımcı olabilir misiniz? Sorunun çözümü nedir? Yardımcı olacak olanlara şimdiden çok teşekkür ediyorum...
Merhaba, fortnite dosyalarından bir tanesi eksik sanırım. Dosyaları tekrar tarayıcıdan kontrol edip deneyiniz.
Merhaba, fortnite dosyalarından bir tanesi eksik sanırım. Dosyaları tekrar tarayıcıdan kontrol edip deneyiniz.
Nasıl yapıcam onu?
Şuan bilgisayarımda yüklü değil, ayarlar seçeneğine gelip resim atabilirseniz söyleyebilirim.Nasıl yapıcam onu?
Şuan bilgisayarımda yüklü değil, ayarlar seçeneğine gelip resim atabilirseniz söyleyebilirim.
Dediğiniz şeyi yaptım ama dosyalarda eksiklik yok görünüyor. Halen daha aynı hatayı alıyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)