Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

0 dakika sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan öylesine biri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

öylesine biri

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
11
Çözüm
2
Online süresi
7h 33m
Reaksiyon Skoru
24
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 6 Ay 26 Gün
Başarım Puanı
105
MmoLira
296
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Serverımda neredeyse bütün süreli itemlar 0 dakika olarak gözüküyor. Ve itemlar bir nevi sınırsız. Yani süreleri hep 0 dakika olarak kalıyor. Navicat ve item_protodan herşeyi düzenledim fakat hala sıkıntı mevcut. Çözümü bilen varsa cevaplayabilirse sevinirim.

Txt den çekiyor olabilir öyleyse
Txt yi düzenleyip dener misin birde

Düzenledim şuan itemler ayarlanan sürelerde bitiyor ancak oyunda hala 0 dakika gözüküyor nedense.

Düzenledim şuan itemler ayarlanan sürelerde bitiyor ancak oyunda hala 0 dakika gözüküyor nedense.
server tarafındanki ayar sadece oyundaki bitip kaybolmasını gösterir pack tarafındaki localede packındaki oyun ici görüntüsünü gösterir locale packindeki item_protoya bak artık ne kullanıyorsan

Her yeri düzenledim zaten düzenliydi daha önce de server açtım az çok biliyorum bu işleri ama ilk defa böyle birşey görüyorum. Her şey tamamen düzgün fakat oyunda gözükmüyor.

Görünümde degismiyorsa bu locale_tr' deki item_proto dan kaynaklıdır iyi kontrol et derim

Bu sefer de şöyle bir sorunla karşılaştım. Sanırım files değiştireceğim...

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri