Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Oyunun kendi dilleri arasında Türkçe seçeneği yok maalesef. Size güvenerek oyun Türkçe oldu diye aldım sırf bende.
Yapımcı ekleyeceğini söylemişti demekki bekletiyor, yama çalışıyor bu arada denedim.
Bende denedim çalışmıyor. Steam'de 1.123 sürümü yüklü. Yamayı yüklediğimde mouse ikonun olacağı yer çizgi çizgi kare bir blok oluyor sonrada uyarı falan vermeden yükleme ekranında oyun kapanıyor. Bu şekilde bir hata ile karşılaşıyorum. Varmı bir öneriniz ?
Grave Keeper ayrı bir oyun
Graveyard Keeper ayrı bir oyun
İsterseniz ilk mesajının yukarısında belirttiğin linki kontrol edebilirsiniz.
Araştırmalarım neticesinde Türkçe dil desteği hakkında hiç bir kaynak bulamadım. Sadece sizde yazıyor ama oda yanlış oyunda yazıyor.
Sizin haberinize güvenerek satın aldım oyunu şimdi karambole tahminle oynamaya uğraşıyorum. Türkçe dil paketi yamasında da sorun yaşıyorum yükleyemiyorum. Üzgünüm.
Araştırmalarım neticesinde Türkçe dil desteği hakkında hiç bir kaynak bulamadım. Sadece sizde yazıyor ama oda yanlış oyunda yazıyor.
Sizin haberinize güvenerek satın aldım oyunu şimdi karambole tahminle oynamaya uğraşıyorum. Türkçe dil paketi yamasında da sorun yaşıyorum yükleyemiyorum. Üzgünüm.
Grave Keeper ayrı bir oyun
Evet o konuda bir karışıklık olmuş resmi dil desteği yok. Fakat yama yapımcısı ben değilim ama oyunda kullandım. Yama çalışıyordu.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)