Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Yama çalışıyor ufak buglar çıkıyor ama çalışıyor oynanabilir düzeyde
Yorumunuz için teşekkürler.

Bağzı modları blokluyor , çevirmesi önemli değil ama çeviriler modu blokluyor( mod : Prison Labor Mod [Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.] )
Modsuz kullanmanız tavsiye edilir.
Atama Kısmı , Kolonistlerin Meslekleri , Kolonistlerin Geçmişi + Onların açıklaması. Düşünceler Kısmı ingilizce ... Ayrıca Heykellerin sanat kısmı da ingilizce ... Ya da ben bu türkçe yamayı oyunun ortasında yüklediğim için de olabilir ... bana fark etmez ama türkçe olursa daha iyi olur
Son düzenleme:
Atama Kısmı , Kolonistlerin Meslekleri , Kolonistlerin Geçmişi + Onların açıklaması. Düşünceler Kısmı ingilizce ... Ayrıca Heykellerin sanat kısmı da ingilizce ... Ya da ben bu türkçe yamayı oyunun ortasında yüklediğim için de olabilir ... bana fark etmez ama türkçe olursa daha iyi olur
Sürüm 1.0'dan sonra eklenen ve güncellenen yerler İngilizce. Oyun neredeyse %85 oranında Türkçe.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)