kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Microsoft sonunda Adobe ile anlaştı!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan sampiyonbesiktas1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 166

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Apple'a inat Microsoft Adobe ile iyi geçiniyor. İşte Google'a da sert göndermeler yapılan girişim...

Microsoft geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Active Protections Program'ı (MAPP) genişletmeye karar verdiğini duyurdu.

Black Hat güvenlik konferansında yapılan açıklamaya göre, Microsoft edindiği güvenlik açıklarıyla ilgili bilgileri Adobe ile paylaşacak.




2008 yılından beri süren MAPP'ın esas amacı da zaten güvenlik açıklarıyla ilgili bilgileri yazılım geliştiricileri ile paylaşmak. Bu yıl 65 yeni üyenin ekleneceği aktarılıyor.

Microsoft açıklamasında açıkların halka değil, geliştiricilere açıklanmasının önemini de vurguladı. Bu, bir Google mühendisinin ortaya çıkarttığı açık bilgilerinin hackerlar tarafından kullanılmasının ardından, Google'a sert bir gönderme olarak kaydedildi.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst