mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
Hikaye Ekle

Altyapı Önerisi.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Murogram
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Selam arkadaşlar,

Altyapı önerisinde bulunabilirmisiniz?

Az eklentili veya hiç eklenti olmayan bir altyapı istiyorum.

Fix yapıldığında 600-700 onlinelerde ch düşürmesin core vermesin.

Genel olarak 50 online ile denenmiş altyapı önerirseniz de olur.

Önerdiğiniz altyapıların kronik sorunları varsa onları da yazabilirsiniz. Bkz: HF bir altyapıda special item bozuktu.

Düzenleme : Bu linkteki filesi kullanmayı planlıyorum yorumlarınız nedir files hakkıdna? TIKLA

Son düzenleme:
Benden size bi tavsiye hasan fidan yani mainline alt yapı güzel bir alt yapıdır martysamadan güzeldir martysamada güzelde piyasaya düşenleri hepsi çöp o yüzden siz hf kullanmanızdır onda sorun yaşamazsınız martysama neden çöp diyorsun diyebilirsin fix dediği yerleri fixme0133 kodu charitemden arat anlarsın anlamazsan yapıştır buraya anlatırım :)

Benden size bi tavsiye hasan fidan yani mainline alt yapı güzel bir alt yapıdır martysamadan güzeldir martysamada güzelde piyasaya düşenleri hepsi çöp o yüzden siz hf kullanmanızdır onda sorun yaşamazsınız martysama neden çöp diyorsun diyebilirsin fix dediği yerleri fixme0133 kodu charitemden arat anlarsın anlamazsan yapıştır buraya anlatırım :)
Bu işlerde yeniyim bro en sağlam filese götürecek yolu izlemek istiyorum deneye deneye bozarak düzelterek başlamak lazım. Bir arkadaş daha mainline önerdi ulaşabileceğim link varmı?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri