onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

P.E.S 2019 Settings Dosyası Lazım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cenk_25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

cenk_25

Level 4
TM Üye
Konular
30
Online süresi
11m 59s
Reaksiyon Skoru
77
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 2 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
106
MmoLira
10
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

P:E.S 2019 Settings dosyası lazım Settings exe ve Settings_b.dll toplamda 1mb bişey yapıyor nette arattım sadece demo settings var oyunu tam ekran vs. yapamıyorum oyunu oynayan bi arkadas yardımcı olabilirmi?

P:E.S 2019 Settings dosyası lazım Settings exe ve Settings_b.dll toplamda 1mb bişey yapıyor nette arattım sadece demo settings var oyunu tam ekran vs. yapamıyorum oyunu oynayan bi arkadas yardımcı olabilirmi?

Sanırım korsan sürüm kullanıyorsun. Ben de pes 2019 olmadığı için upload edemiyorum fakat korsan patch çıktıysa oyunu update edebilirsin düşük boyutlu bir patch ile. Settings dosyası geri gelir diye tahmin ediyorum.

Sanırım korsan sürüm kullanıyorsun. Ben de pes 2019 olmadığı için upload edemiyorum fakat korsan patch çıktıysa oyunu update edebilirsin düşük boyutlu bir patch ile. Settings dosyası geri gelir diye tahmin ediyorum.
Malesef hocam öyle bir patch yok :/

Malesef hocam öyle bir patch yok :/

Yarın bilgisayara geçtiğimde yabancı kaynaklarda dahil geniş bir araştırma yaparım. Pes 19 oynayan birisi mutlaka upload eder. Umarım en kısa sürede çözüme kavuşursunuz, iyi forumlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri