Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Sunucu Adı : Magosa2
Yaş Sınırlaması : +17 Üzeri
İstediğiniz Günlük Online Süre : Fark Etmez
Aradığınız Özellikler : Saygılı, İşinde Bilgili, Güvenilir.
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : live:shania2_4
Diğer / Ek : 1-99 Orta Emek Farm serverimize ekip arkadaşı arıyoruz. Oyunun reklamını yapacak Facede,forumlarda, Lonca çekebilicek arkadaşlar arıyoruz. Kadormuzda Boş yer sayımız 5 Katılmak istiyenler ULAŞSIN
Yaş Sınırlaması : +17 Üzeri
İstediğiniz Günlük Online Süre : Fark Etmez
Aradığınız Özellikler : Saygılı, İşinde Bilgili, Güvenilir.
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : live:shania2_4
Diğer / Ek : 1-99 Orta Emek Farm serverimize ekip arkadaşı arıyoruz. Oyunun reklamını yapacak Facede,forumlarda, Lonca çekebilicek arkadaşlar arıyoruz. Kadormuzda Boş yer sayımız 5 Katılmak istiyenler ULAŞSIN
Son düzenleme:
Sunucu Adı : Shania2
Yaş Sınırlaması : +18 Üzeri
İstediğiniz Günlük Online Süre : Farketmez
Aradığınız Özellikler : Saygılı,Güvenilir,İşini bilen. -İstanbul içi olursa daha iyi
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) :
Diğer / Ek : Projemiz büyük olucak güzel şeylere imza atıcaz ben şahsen 12 Senedir Metin2 Oynuyorum. Bir çok server açtım kapadım. Ücret Gerektiği için ortak arıyorum. Güven konusunda yüzyüze'de görüşebiliriz. Verdiği paranın 3 Katı olarak kendısıne geri verilicektir.
*Konu veya mesaj içeriğine bu bölüm içerisinde, telefon, gsm veya ev telefonu adresi bırakmak kesinlikle yasaktır.
Numaranızı konudan kaldırdım, iletişim için skype adresinizi bırakabilirsiniz.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)